default-image

Βήμα ανόδου από τον Φάρο μέσα στο Ιβανώφειο

Μπάσκετ
Βήμα ανόδου από τον Φάρο μέσα στο Ιβανώφειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένος για Α1 ο Φάρος, πέρασε από το Ιβανώφειο, επικρατώντας του Ηρακλή με σκορ 79-70, έχοντας τα ηνία σε όλο το παιχνίδι, εγκλωβίζοντας τον «Γηραιό» στο άγχος και την νευρικότητα.

Με Σκορδίλη, Καράμπουλα, Λιακόπουλο, Δημάκο, Κακαρούδη να είναι μερικοί από τους βασικούς πρωταγωνιστές, η ομάδα του Κερατσινίου, έφτασε πια στο 2-1 στις συνολικές φετινές αναμετρήσεις με τους Θεσσαλονικείς και είναι ένα βήμα πριν την άνοδο. Την οποία, αντίθετα με πέρσι που επίσης την κέρδισε, θέλει φέτος να την αξιοποιήσει με συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία.

Και βάσει εικόνας, ο Φάρος δικαιούται να ελπίζει, να πιστεύει ότι έχει μια θέση στην ελίτ, ενώ φυσικά ο Ηρακλής, που κουβαλά τεράστια ιστορία και φανέλα και πολύ κόσμο, θα πρέπει και αγωνιστικά να αποδείξει ότι εκείνος πρέπει να είναι ο τελικός θριαμβευτής. Επόμενη μονομαχία την προσεχή Τετάρτη στο Κερατσίνι. όπου είτε θα γίνει το 2-2, είτε με το 3-1 ο Φάρος θα πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1.

Διαιτητές: Δεσλής, Τζαφλέρης, Βαρδάλος

Δεκάλεπτα: 11-19, 28-35, 47-55, 70-79.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 11 (3), Γιαννακίδης 9 (3), Τότσιος 2, Ονάσογλου 3 (1), Δέσπος 11, Χρυσόπουλος, Γκαγκαλούδης 12, Κάτσιος, Ταουσάνης, Ρουτκάουσκας 10, Χείλαρης 5 (1), Καλαϊτζίδης 7 (1).

ΦΑΡΟΣ (Συμεωνίδης): Σκορδίλης 12, Κουντουράς, Καράμπουλας 13 (1), Μπατής, Πετροδημόπουλος, Λιακόπουλος 15, Κακαρούδης 19 (2), Βασιλόπουλος 7 (1), Δημάκος 9 (1), Κατούφας , Παπαδόπουλος.

Πηγή: basketblog.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News