Αθλητισμός

Ψάχνει για προπονητή-όνομα ο Ολυμπιακός

Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Αγγλία θα φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού με το βάρος να πέφτει στην ανεύρεση προπονητή.
 


Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» μπορεί να εξαγόρασε τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό για τον οποίο αναζητά προπονητή από το… πάνω ράφι, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News».
 


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, όμως έχει ήδη επικοινωνήσει με τους συνεργάτες του εξηγώντας τους ότι αναζητείται αξιόλογος προπονητής. Αυτό το σαββατοκύριακο ολοκληρώνονται σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις.
 


Για τον Ολυμπιακό το όνομα του προπονητή είναι πολύ σημαντικό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ζητήσει κάποιον από το… πάνω ράφι, ο οποίος θα είναι ικανός να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα την επόμενη σεζόν, με πρώτο στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, με την έξοδο στους ομίλους του Champions League να αποτελεί προτεραιότητα.
 


Το δημοσίευμα αναφέρει πως στη σχετική λίστα υπάρχουν ονόματα-έκπληξη, τα οποία δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας ή έχουν ελάχιστες πιθανότητες να έχουν θετική έκβαση.


 
Πάντως, η επόμενη εβδομάδα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, ώστε να προχωρήσει και στη συνέχεια τα υπόλοιπα που αφορούν την ενίσχυση και την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
 
 

Σχόλια