default-image

Παπαδόπουλος: "Μιλάω με Κέρκυρα και άλλες ομάδες"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Μιλάω με Κέρκυρα και άλλες ομάδες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μια φορά ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι  εφόσον η διοίκηση δεν του εξασφαλίσει αυτά που ζητά δεν θα μείνει στην τεχνική ηγεσία.

Παράλληλα τόνισε ότι συζητά όχι μόνο με την Κέρκυρα αλλά και άλλες ομάδες, χωρίς να υπάρχει κάποια συμφωνία...

«Την άποψή μου την έχω θέσει στους ανθρώπους της ομάδας και τους μετόχους ότι εάν δεν γίνουν κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα να γίνουν στην ομάδα και αφορούν την οργάνωση σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ δεν μπορώ να μείνω και να προδώσω τα πιστεύω μου.

Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα και με τους παίκτες, δεν έχω θέσει τον εαυτό μου εκτός ομάδας, απλά θέτω κάποιους όρους γιατί πιστεύω ότι αν δεν γίνουν η ομάδα δεν θα βγει. Γίνεται τώρα μια προσπάθεια ως προς αυτό και είναι κάτι που θα αποφασίσουμε τις επόμενες μέρες. Το οικονομικό θέμα είναι τεράστιο για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ειδικά στο θέμα έσοδα πρέπει να μπαίνουν πολλά λεφτά από τους μετόχους.

Είναι θετικό να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Όχι μόνο από την Κέρκυρα αλλά και από άλλες ομάδες. Συζητάω μαζί τους και τα έχω αναφέρει και στη διοίκηση του ΟΦΗ, ποτέ δεν έκρυψα κάτι. Όμως δεν ισχύει ότι έχω συμφωνήσει με κάποια ομάδα, αυτό θα το αποφασίσω τις επόμενες μέρες», είπε ο Παπαδόπουλος στο Μetropolis 95,5.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News