default-image

Τζώρτζογλου: "Ίσως έχασε το τηλέφωνο μου ο Γραμμένος"

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: "Ίσως έχασε το τηλέφωνο μου ο Γραμμένος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καυστική γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου για τις τρέχουσες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 της Θεσσαλονίκης. Ο κρητικός παράγοντας αναφέρθηκε για τη συνάντηση των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων στο Βόλο για την παράταξη Γραμμένου όπου δεν έχει κληθεί, τη λήξη της θητείας της ΠΔΕ της ΕΠΟ και για το αν θέλει να ηγηθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως του προτείνουν οι άλλες κρητικής ΕΠΣ και άλλες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για το αν θα βρίσκεται στο Βόλο: «Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια ενημέρωση, ίσως έχουν χάσει το τηλέφωνο μου. Και εγώ το διάβασα από κάποια σάιτ, ίσως να με πάρουν τηλέφωνο πιο αργά το βράδυ».

Για την λήξη της θητείας της ΠΔΕ της ΕΠΟ: «Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι το λόγο που περιμέναμε 15 μέρες πριν τη λήξη της θητείας να γίνει αυτή η συνάντηση. Δηλαδή 8 μήνες τι κάναμε; Δεν με πείθει η συνάντηση αυτή, εξαιρουμένου του κ.Βασιλειάδη που μέχρι στιγμής του βάζω θετικό πρόσημο. Ο κ.Δρόσος και ο κ.Φιλιππούσης που διορίστηκαν από τον κ.Κοντονή υπάρχει περίπτωση να πάνε κόντρα στην Πολιτεία που τους διόρισε; Η πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Η πεμπτουσία του αθλητισμού δεν συνάδει με την πολιτική, με τους αριστερούς και τους δεξιούς, τους βόρειους και τους νότιους, και το κατεστημένο των Αθηνών. Θα πρέπει μια συναίνεση και μια ομόνοια, όχι όπως τα τελευταία 20 χρόνια. Όλη  αυτή η εξαθλίωση του ποδοσφαίρου είναι η εξομάλυνση; Διώξαμε τον Γκιρτζίκη και όλους αυτούς για να αλλάξουν τα πράγματα και τώρα τι έγινε; Άλλαξε κάτι; Εγώ και η Ένωση μου φτάσαμε στα δικαστήρια για να αλλάξουμε την κατάσταση και το πληρώσαμε αυτό. Αύριο γίνεται μια συνάντηση και δεν με κάλεσαν, μάλλον έχασαν το τηλέφωνο μου. Μπορεί να με θεωρούν αντιπολίτευση της αντιπολίτευσης.

Για την συμμετοχή του στις εκλογές της ΕΠΟ ως υποψήφιος: «Ποτέ δεν ήθελα να είμαι σε μια καρέκλα, το απέδειξα και όταν ο κουμπάρος ο Βασίλης ο Γκαγκάτσης διοικούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω ούτε να έχω μια καρέκλα ούτε να ηγηθώ. Αν πάμε σε μια διαδικασία συναίνεσης που θα υπάρξει ισότητα, προσφέρω τον εαυτό μου χωρίς να βάλω όρο τη θέση θα πάρω. Με ενδιαφέρει να αλλάξει το ποδόσφαιρο, το πώς θα το φτιάξουμε. Αυτό είπα στους συναδέλφους μου που με πίεσαν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News