default-image

"Κυριακή... μεγάλη γιορτή" για Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
"Κυριακή... μεγάλη γιορτή" για Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανστρατιά επικρατεί στον Εργοτέλη για τον αγώνα της Κυριακής με την Θύελλα Ραφήνας, όπου η νίκη θα σηματοδοτήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και την επάνοδο στη Football League.

Άλλος ένας φορέας των "κιτρινόμαυρων", η Διοικούσα Επιτροπή, εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας το φίλαθλο κόσμο το πρωί της Κυριακής στο Μαρτινέγκο και στη συνέχεια στο Παγκρήτιο Στάδιο:

«Έφτασε η ώρα για την κιτρινόμαυρη οικογένεια να γευτεί τους καρπούς μιας ολόκληρης χρονιάς και τους κόπους αυτής της μεγάλης και σημαντικής προσπάθειας.

Από το πρωί της Κυριακής οι κιτρινόμαυροι θα φορέσουν τα γιορτινά τους και θα ξεκινήσουν την μέρα τους ανηφορίζοντας προς τα Ενετικά τείχη και το γήπεδο της ομάδας μας εκεί όπου στις 11:00 το πρωί για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ΄Κατηγορίας ΕΠΣΗ το Μαρτινέγκο θα υποδεχθεί τον ΠΟΗ. Ένα ματς καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα μια και η ομάδα μας έχει ήδη σφραγίσει το εισιτήριο της ανόδου στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Οι παίκτες μας θέλουν να κλείσουν με νίκη την αγωνιστική σεζόν προκειμένου να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία τους μαζί με τον κόσμο της ομάδος εισπράττοντας παράλληλα το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων, καθώς το αξίζουν και με το παραπάνω.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Παγκρήτιο εκεί όπου στις 17:00 ο Εργοτέλης μας θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Ραφήνας και με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και την ανόδο στη Football League!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εργοτέλη καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας και τις οικογένειές τους, αλλά και κάθε μέλος της αθλητικής οικογένειας να δώσει το «παρών» τόσο στο Μαρτινέγκο όσο και στο Παγκρήτιο.

Ας είμαστε όλοι εκεί, στο πλευρό των ομάδων μας, να χειροκροτήσουμε τους πανάξιους αθλητές μας, και να τους τιμήσουμε για το ωραίο ταξίδι που μας χάρισαν….!».

Ενημέρωση ενόψει Θύελλας Ραφήνας

Η διοίκηση του Εργοτέλη ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τη Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για τη Θύρα 1. Ο Εργοτέλης επισημαίνει ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος και περιφρούρηση τόσο στις εισόδους όσο και στις κερκίδες του Σταδίου

«Εν όψει του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής με την Θύελλα Ραφήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Κυριακή στις 17:00, ο Γ.Σ. Εργοτέλης πληροφορεί τους φιλάθλους τα ακόλουθα:

Τα εισιτήρια του αγώνα τίθενται σε κυκλοφορία από σήμερα Παρασκευή, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τη Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για τη Θύρα 1.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο, όπως και για τα ΑΜΕΑ. Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη και ο συνοδός τους θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στη Θύρα 20, υπό τη συνοδεία είτε του προπονητή είτε του γονέα/κηδεμόνα τους (στη δεύτερη περίπτωση θα είναι αναγκαία η επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης που διατίθεται από τη γραμματεία του Συλλόγου).

Έχει τυπωθεί πολύ μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα γραφεία του Εργοτέλη (Γήπεδο Μαρτινέγκο, Ν. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246) σήμερα Παρασκευή έως τις 20:00 και αύριο Σάββατο 10:00-14:00. Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου θα ξεκινήσει στις 15:30.

Επισημαίνεται ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος και περιφρούρηση τόσο στις εισόδους όσο και στις κερκίδες του Σταδίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News