default-image

Θετικός ο απολογισμός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Αθλητισμός
Θετικός ο απολογισμός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον απολογισμό τους κάνουν σιγά-σιγά στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ με το πρόσημο να είναι θετικό στα περισσότερα αθλήματα που καλλιεργεί.

Με ανακοίνωσή του ο Ερ. ΟΦΗ στέκεται στις επιτυχίες που είχε σε όλα τα τμήματα, ενώ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είχε τη φετινή χρονιά σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, μια από τις πιο πετυχημένες χρονιές στην ιστορία του, με πολύ μεγάλες επιτυχίες και σημαντικές διακρίσεις τμημάτων και αθλητών του, εντός και εκτός συνόρων.

Τις επόμενες μέρες η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μέσα από μια συνέντευξη Τύπου, που θα έχει το χαρακτήρα του απολογισμού της φετινής χρονιάς, θα ενημερώσει αναλυτικά τον κόσμο του ΟΦΗ, αλλά και τον αθλητικό κόσμο της πόλης, αλλά και της Ελλάδος, για το πολύ σημαντικό έργο, που παρήγαγε και φέτος και αυτό έχει να κάνει με την πολύ σοβαρή και μεθοδική δουλειά, που γίνεται σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα που φιλοξενεί, όπως το βόλεϊ, το στίβο, το πόλο, το σκάκι, το μπάσκετ (ανδρικό, γυναικείο, ακαδημίες), την κολύμβηση, το γυναικείο ποδόσφαιρο και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, τις μαχητικές τέχνες.

Ο ΟΦΗ σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες παραμένει ένα από τα λίγα μεγάλα σωματεία της χώρας, που πρωταγωνιστεί σε Πανελλήνιο επίπεδο σε μια τόσο μεγάλη γκάμα αθλημάτων και αυτό, επιβεβαιώνει πολύ απλά, την μεγάλη του δύναμη, καθώς φιλοξενεί στις τάξεις του, πάνω από 1500 αθλητές, σε όλα τα τμήματα και παράγει πλούσιο κοινωνικό και αθλητικό έργο.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ προσπαθεί σε μια εποχή που οι κρατικές επιχορηγήσεις είναι αμελητέες να κρατήσει ψηλά τη σημαία και δεν θα μπορούσε να το κάνει, αν δεν είχε στο τιμόνι του τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, η μεγάλη προσφορά του οποίου στο σύλλογο, είναι σπουδαία, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, και τους εφόρους των τμημάτων, που προσπαθούν οικονομικά και ηθικά, με προσωπικό κόστος και πολλές εργατοώρες, να ανταπεξέλθουν.

Είναι μια συνολική δουλειά, που πρέπει να αναγνωριστεί και αυτό έχει γίνει σε μεγάλος βαθμό από τους φίλους του ΟΦΗ, τους οποίους και ευχαριστούμε, αλλά και τους γονείς των αθλητών, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα τμήματα μας!

Ο ΟΦΗ είναι η μια μεγάλη δύναμη και θα συνεχίσει να είναι, όσο έχει ανθρώπους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News