default-image

Απολογήθηκε για τα επεισόδια με Απόλλωνα ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Απολογήθηκε για τα επεισόδια με Απόλλωνα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα απολογίας ήταν η σημερινή για την ΠΑΕ ΟΦΗ, που βρέθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Δημήτρης Βαγιάκος, που εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΟΦΗ, ανέφερε ότι μέχρι το 83' όλα κυλούσαν ομαλά και πως στο 84' καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, το οποίο «έγινε viral σε όλη την Ευρώπη». Ο Βαγιάκος σημείωσε ότι έγιναν συστάσεις και ότι όντως το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά, αλλά πως ο βοηθός δεν χτυπήθηκε.

Στην έκθεση της αστυνομίας και στο φύλλο αγώνα σημειώνεται ότι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο 50 οπαδοί, ενώ στην έκθεση της αστυνομίας επισημαίνεται ότι ο βοηθός Καλφάκης ισχυρίστηκε πως δέχτηκε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από οπαδό του ΟΦΗ. Ο Βαγιάκος υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τους διαιτητές για να τους οδηγήσουν στα αποδυτήρια, ενώ στάθηκε στη λέξη «ισχυρίστηκε», θέλοντας να καταδείξει πως ούτε οι ίδιοι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν το χτύπημα στον βοηθό.

Από την πλευρά της, η αθλητική Δικαστής ανέφερε πως ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ είδε ότι χτυπήθηκε ο κ. Καλφάκης. Ο κ. Βαγιάκος αντιπαρέθεσε πως σύμμαχος τους είναι η έκθεση των Αρχών, καθώς και ότι εννοείται όμως, πως δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για όσα έλαβαν χώρα στο «Γεντί Κουλέ» την 29η Απριλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News