Αθλητισμός

Ένσταση Παναθηναϊκού για το φύλλο αγώνα με ΠΑΟΚ

Την ερχόμενη Τρίτη (23/5) θα εκδικαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague η ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του κύρους του φύλλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αυτή την ενημέρωση έδωσε ο Συνεταιρισμός, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά το περιεχόμενο:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: "Με βάση την από 19-5-2017 ένστασή σας κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος (αγώνας) διεξήχθη κατά την ορισθείσα ημερομηνία της 17ης-5-2017 (2η αγωνιστική ημέρα των PLAY OFF του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, περιόδου 2016-2017), καλείσθε την Τρίτη, 23-5-2017, και ώρα 15.30,  κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να την υποστηρίξετε".

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ θα επιχειρήσει να αποδείξει ότι ο Παναθηναϊκός δεν ευθύνεται για τη διακοπή του παιχνιδιού και ως εκ τούτου, δεν πρέπει να μηδενιστεί. Θα επικαλεστεί τη διάθεση του διαιτητή Κομίνη να συνεχίσει το ματς και τη γνωμάτευση του ιατρού, κ. Ασημακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για μία απλή εκδορά στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς και όχι κάτι πιο σοβαρό.

Οι νομικοί του Παναθηναϊκού θα ζητήσουν από την Πειθαρχική Επιτροπή να διατάξει τη συνέχισε του παιχνιδιού από το 53', όταν και διεκόπη. Επίσης, θα τονίσουν πως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός ο οποίος δεν έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο και συνεπώς, έχει την ευθύνη για τη διακοπή, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια