default-image

Τα οφέλη για τις αδελφές Τροχαλάκη από το «Akropolis»

Σπορ
Τα οφέλη για τις αδελφές Τροχαλάκη από το «Akropolis»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μελίνα και η Μαρία Τροχαλάκη (ΟΣΦΠ) συμμετείχαν στη Διεθνή Συνάντηση Κολύμβησης AKROPOLIS GRAND PRIX 12-14 Μαΐου 2017 που έγινε στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές καθώς και μέλη των Εθνικών Ομάδων της Κύπρου και της Τουρκίας με το επίπεδο των αγώνων να είναι πολύ υψηλό.

Η Μελίνα ήταν 6η στον Τελικό των 50μ. Ύπτιο Γυναικών με χρόνο 30.69, 9η στον προκριματικό των 50μ. Ελεύθερο με χρόνο 27.36 και 11η στα 100μ. Ύπτιο με 1.07.60

Η Μαρία συμμετείχε στα 50μ. Ελεύθερο Γυναικών κατακτώντας την 15η θέση με χρόνο 27.73 και την 14η θέση στα 100μ. Ελεύθερο με χρόνο 1.00.13

"Πολλαπλά ήταν τα οφέλη για την Μαρία Τροχαλάκη, η οποία για πρώτη φορά συμμετείχε στο AKROPOLIS ενώ για την Μελίνα ο στόχος της ήταν το Ευρωπαϊκό Όριο το οποίο και δεν επιτεύχθηκε" όπως ανέφερε ο προπονητής των Δελφινιών Αγαπητός Μηναδάκης  προσθέτοντας ότι "δεν πτοούμαστε, η συμμετοχή από μόνη της αποτελεί μία εξαιρετική εμπειρία. Μπροστά μας είναι το Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και εκεί θα δείξουμε τις δυνατότητές μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News