default-image

Εργοτέλης: Δεν ασχολούμαστε με τις αθλιότητες του Ιωνικού

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Δεν ασχολούμαστε με τις αθλιότητες του Ιωνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απάντηση του δίνει ο Γ.Σ. Εργοτέλης στο εξώδικο που έστειλε ο Ιωνικός στην ΕΠΟ ζητώντας την αφαίρεση 6 βαθμών από την ομάδα του Ηρακλείου για τον περυσινό της υποβιβασμό από την Football League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με εξώδικο ο Ιωνικός ζητά -6 για τον Εργοτέλη

Οι κιτρινόμαυροι τονίζουν ότι δεν θα ασχοληθούν, παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας, με τις γελοιότητες και αθλιότητες της ομάδας του Ιωνικού, δίνοντας ραντεβού  για την απάντηση τους την Κυριακή μετά το παιχνίδι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Πληροφορηθήκαμε μέσω του αθλητικού site sdna.gr, γνωστού για τη «συμπάθεια» του προς τον Εργοτέλη και την οικογένεια Βρέντζου, για την εξώδικη καταγγελία του Ιωνικού σχετικά με τη μη αφαίρεση 6 βαθμών από την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Παραμονές του καθοριστικού αγώνα της Κυριακής, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τις ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ και ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ του Ιωνικού, ο οποίος βλέποντας ότι αποτυγχάνει να κατακτήσει εντός αγωνιστικού χώρου το στόχο του, παρότι χρησιμοποίησε ποικίλους εξωαγωνιστικούς τρόπους, προσπαθεί απεγνωσμένα την τελευταία στιγμή να ανακαλύψει νομικούς τρόπους για να τα καταφέρει.

Δυστυχώς για τον Ιωνικό, οι νόμοι, οι κανονισμοί και οι προγενέστερες δικαστικές αποφάσεις είναι ξεκάθαρες και το θέμα  αυτό έχει επίσημα ξεκαθαρίσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το γνωρίζουν άλλωστε πολύ καλά οι άνθρωποι του Ιωνικού, οι οποίοι απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και εντυπώσεις.

Την απάντηση στον Ιωνικό θα την δώσουν οι ποδοσφαιριστές μας την Κυριακή και οι αρμόδιες αρχές από βδομάδα...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News