default-image

Πρόσκληση στον κόσμο από τους Παλαίμαχους του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Πρόσκληση στον κόσμο από τους Παλαίμαχους του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση- πρόσκληση στο φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να στηρίξει την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος στο τελευταίο παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας, εξέδωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Εργοτέλη «Μανώλης Σταυρουλάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο  Σύλλογος Παλαιμάχων του Εργοτέλη «Μανώλης Σταυρουλάκης» καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου αλλά και όλης της Κρήτης να ενισχύσει την ομάδα μας στον καθοριστικό αγώνα που δίνει την Κυριακή 21/5/2017 στις 17:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας. Πάμε όλοι μαζί να φωνάξουμε για την ομάδα μας και να φύγουμε για την Football League".  

Συλλυπητήρια

Εν τω μεταξύ ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Εργοτέλη εξέδωσε και συλλυπητήρια ανακοίνωση  για το θάνατο του Ζαχαρία Πυτιχούτη.

«Η οικογένεια του Γ.Σ Παλαιμάχων Εργοτέλη ΄΄ Μανώλης Σταυρουλάκης΄΄ εκφράζει την οδύνη της για την ¨απώλεια¨ του Ζαχαρία Πυτιχούτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, χθες 13/5, σε ηλικία 77 ετών.

Ο Ζαχαρίας Πυτιχούτης, εκτός της μεγάλης του καριέρας ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, τη δεκαετία του ΄60, γνωστός και ως "Γκαγκάριν", υπηρέτησε μέσα στη δεκαετία του ΄80 ως προπονητής και στην ομάδα του Εργοτέλη και συγκεκριμένα την χρονιά 1989-1990.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στους οικείους του».

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News