Αθλητισμός

Προετοιμάζονται στον Εργοτέλη για το παιχνίδι - τίτλου

Στην τελική ευθεία είναι η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας, καθώς θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση.

Όλη την εβδομάδα ο Σούλης Παπαδόπουλος έριξε το βάρος στην τακτική, δίνοντας συγκεκριμένες κατευθύνεις στους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, ζήτησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για την επίτευξη του στόχου, αφήνοντας στην άκρη την φιέστα που θα ακολουθήσει.

Άλλωστε, για να φτάσουν οι «κιτρινόμαυροι» σ' αυτό θα πρέπει να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο ματς και πρόσθεσε ακόμη, πως το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν έχει βαθμολογικό άγχος, τον κάνει πιο επικίνδυνο.

Από κει και πέρα, το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Παπαδόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό την καλύτερη δυνατή 11αδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δείξει στο δεύτερο γύρο, ότι έχουν βρει για τα καλά το ρυθμό τους και δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως τονίζουν και στις μεταξύ τους συζητήσεις οι ποδοσφαιριστές, πρέπει απλά να βγάλουν τον καλό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου για να πετύχουν αυτό που «κυνηγούν» από την αρχή της σεζόν.

Σχόλια