default-image

Τα θέματα που συζήτησαν Βασιλειάδης – Ινφαντίνο

Ποδόσφαιρο
Τα θέματα που συζήτησαν Βασιλειάδης – Ινφαντίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον Τζιάνι Ινφαντίνο στη Ζυρίχη, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με δελτίο Τύπου ενημέρωσε για τα θέματα που συζητήθηκαν. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα στη Ζυρίχη αρχικά με τον πρόεδρο της FIFA, κ. Τζιάνι Ινφαντίνο και στη συνέχεια με αξιωματούχους της FIFA και της UEFA.

Συζητήθηκε το συνολικό πλαίσιο των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, όπως τα θέματα χρηστής διοίκησης, διαφάνειας, ασφάλειας, διαιτησίας και αποφασιστικής πάταξης της βίας, προκειμένου να προχωρήσει ένα πλαίσιο για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έγινε δε κατανοητό, ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην αθλητική νομοθεσία προϋποθέτει τη θέσπιση κανόνων που διασφαλίζουν τα ανωτέρω, ως βασική προϋπόθεση εκ μέρους της ελληνικής Κυβέρνησης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News