default-image

Σκέφτεται αποχώρηση ο Γιάννης Αλαφούζος

Ποδόσφαιρο
Σκέφτεται αποχώρηση ο Γιάννης Αλαφούζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία δύσκολη προσωπική συγκυρία, καθώς έχασε τον πατέρα του, ήρθαν και τα γεγονότα στο ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ κάνοντας πολύ βαρύ το κλίμα για τον Γιάννη Αλαφούζο.

 

Πλέον για εκείνον είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και η αποχώρησή του οριστικά από την ΠΑΕ, όπου συνεχίζει να είναι ο βασικός χρηματοδότης, ενώ μεγάλης κρισιμότητας είναι η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ.

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δήλωνε αηδιασμένος στους συνεργάτες του και απογοητευμένος που δεν αλλάζει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό που επαναλάμβανε είναι ότι θεωρεί ότι έχει επέλθει μια νέα τάξη πραγμάτων, την οποία αδυνατεί να αντιμετωπίσει, με τους στενούς συνεργάτες του να σημειώνουν ότι «ο Αλαφούζος δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια φαινόμενα και δεν έχει καμία διάθεση να κάνει άλλους συμβιβασμούς».

Η συγκυρία, έτσι κι αλλιώς, είναι η χειρότερη δυνατή για τον ίδιο, αφού όλα αυτά συνέβησαν την ημέρα που έχασε τον πατέρα του, Αριστείδη.

 

Η κηδεία θα γίνει στις 12.00 της Πέμπτης και δεν αποκλείεται να μην είναι παρών στο Δ.Σ., αλλά, όπως και να έχει, θα δώσει κατευθύνσεις στους συνεργάτες του για το μέλλον...

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News