default-image

Οριστική διακοπή στη Λεωφόρο!

Ποδόσφαιρο
Οριστική διακοπή στη Λεωφόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λεπτά μετά την οριστική εκκένωση της Λεωφόρου από τον φίλαθλο κόσμο, ο διαιτητής Κομίνης ανακοίνωσε την απόφαση για διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, λόγω του τραυματισμού στο 54' του προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς από κουτάκι μπύρας στο κεφάλι...

Σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για ρίψη αντικειμένων, από την οποία επήλθε τραυματισμός (εν προκειμένω, του Βλάνταν Ίβιτς), το ματς διακόπτεται και επιβάλλεται πρόστιμο 30.000 έως 50.000 ευρώ και 1 έως 2 αγωνιστικές τιμωρία της έδρας.

Οι ποινές για τη διακοπή του αγώνα προβλέπονται στο άρθρο 21 του ΚΑΠ, όπου σύμφωνα με την παράγραφο 3, εδάφιο β), επιβάλλεται: «Αφαίρεση 3 βαθμών, καθώς επίσης και αφαίρεση 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα από την υπαίτια ομάδα, αν ο αγώνας διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του».

Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του ίδιου άρθρου, η υπαίτια ομάδα «θεωρείται ότι ηττήθηκε με τέρματα 0-3».

Πριν την διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων όπου πρωταγωνιστές ήταν οι Κουλιμπαλί, Σάχοβ, Μπεργκ, Κρέσπο, Μολέντο, Πρίγιοβιτς ενώ υπήρξαν και ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων που προσπαθούσαν να χωρίσουν τους παίκτες των δυο ομάδων.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κομίνης και οι βοηθοί του είδαν όσα συνέβησαν και όπως γνωστοποίησαν στους ανθρώπους των δυο ομάδων στα αποδυτήρια ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στους Κουλιμπαλί και Σάχοβ και έδειξε κίτρινες στους Μπεργκ και Κρέσπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News