default-image

Τα πλάνα του Ίβιτς για τον ΠΑΟΚ της Λεωφόρου

Ποδόσφαιρο
Τα πλάνα του Ίβιτς για τον ΠΑΟΚ της Λεωφόρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στη Λεωφόρο τον  Παναθηναϊκό και ο Ίβιτς σκέφτεται πώς μπορεί να διαχειριστεί τον Μάτος ύστερα από την κακή εμφάνιση που είχε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ και την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για το εκτός φάσης χτύπημα στον Μπεργκ στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρώτη σκέψη που έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή ο 40χρονος προπονητής είναι να προστατεύσει τον Μάτος και αν χρειαστεί να τον ρίξει στη μάχη κατά τη διάρκεια του αγώνα, αν και ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω βαριάς τιμωρίας.

Όσον αφορά τώρα τις σκέψεις του Ίβιτς για το αρχικό σχήμα με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκείνο που φαίνεται είναι πως θα κάνει μερικό ροτέισον, αφού αρκετοί παίκτες δεν τον ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους την Κυριακή.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Μάτος ή Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς. Οι Τσίμιροτ, Κάνιας και Κάτσε διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις στα χαφ δίπλα στον Σάκχοφ, ενώ στα πλάγια της επίθεσης φανέλα βασικού διεκδικούν οι Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος και Μπίσεσβαρ. Ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Πρίγιοβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News