Αθλητισμός

Επίσκεψη από Δανάη Σιδηρά στη γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη

Η Δανάη Σιδηρά επέστρεψε-για λίγο-στο Μαρτινέγκο. Η πρώην παίκτρια του Εργοτέλη και νυν του Απόλλων Ladies Κύπρου ήρθε για λίγες μέρες στο Ηράκλειο και πήρε μέρος στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη.

Η Σιδηρά διανύει περίοδο συντήρησης αφού η ομάδα της ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο της  πρωταθλήτριας Κύπρου!

Η παρουσία της Δανάη Σιδηρά έκανε ακόμα πιο ευχαριστώ το κλίμα στην προπόνηση με την προπονήτρια της ομάδας μας Γιάννα Δούκα να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η παρουσία της Δανάης στην προπόνηση ανεβάζει το επίπεδο  ψηλότερα κ αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα! Σχεδόν όλα τα κορίτσια μας την έχουν ως πρότυπο και μάλιστα τους είναι πολύ σημαντικό να βλέπουν στο πρόσωπο της Δανάης το ποδοσφαιρικό μέλλον που η καθεμία ονειρεύεται για τον εαυτό! Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη κ πιστεύω ότι της αξίζουν τα καλύτερα! Η πόρτα του Εργοτέλη για την Δανάη μας θα είναι πάντα ανοιχτή κ εγώ προσωπικά θα είμαι πάντα δίπλα της σε ότι χρειαστεί! Της εύχομαι από καρδιάς να είναι υγιείς, και να έχει μια καλή πορεία με την ομάδα της στο Champions League!"

Τα κορίτσια του Εργοτέλη αμέσως μετά την προπόνηση δώρισαν στη Δανάη  μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους!

Σχόλια