default-image

Με απουσίες αλλά θέλει τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Με απουσίες αλλά θέλει τη νίκη ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις (20:30) τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πολλές οι απουσίες που προβληματίζουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη ακόμη και στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση αλλά με πρόθεση από όλους να πάρουν την πρώτη νίκη της ομάδας στα εφετινά πλέι-οφ.

Αυτό που απασχόλησε περισσότερο τον Έλληνα τεχνικό είναι η συμμετοχή του Κουλιμπαλί. Τελικά, ο Ουζουνίδης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή καθώς ο άσος από το Μάλι δείχνει να μπορεί να αγωνιστεί ξεπερνώντας το πρόβλημα με τις αλλεργίες που τον ταλαιπωρεί. Εάν κριθεί ότι μπορεί να παίξει και στην 11άδα τότε στη θέση του Ζέκα στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Μαρινάκης. Σε διαφορετική περίπτωση ο τελευταίος θα πάρει τη θέση του Κουλιμπαλί στο άκρο της άμυνας και ο Ρέις αυτή του Ζέκα στη μεσαία γραμμή.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ή ο Μολίνς μάχονται για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Βιγιαφάνες ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα χάσει και τα επόμενα παιχνίδια των πλέι-οφ.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένεται κάποια αλλαγή στις επιλογές του Ουζουνίδη για την αρχική 11άδα. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας οι Κουτρουμπής και Μολέδο με τους Χουλτ και -πιθανότατα- τον Κουλιμπαλί στα άκρα.

Στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης και Μαρινάκης ( ή Ρέις) με τους Εμποκού και έναν εκ των Βλαχοδήμου Παναγιώτη ή Μολίνς στα άκρα. Στην επίθεση θα είναι Κλωναρίδης και ο Μπεργκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News