default-image

Μεγάλη επιτυχία για Ωρίωνα στην ημερίδα ορίων

Σπορ
Μεγάλη επιτυχία για Ωρίωνα στην ημερίδα ορίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα Ορίων που έγινε στο Κολυμβητήριο του Ηρακλείου την περασμένη Κυριακή 14 Μαίου...

 Στην ημερίδα συμμετείχαν 93 αθλήτριες από τα 5 σωματεία της Κρήτης , με πλήθος κόσμου που είχαν προσέλθει για να θαυμάσουν και να στηρίξουν τη δύσκολη αυτή προσπάθεια των αθλητριών και στον Ωρίωνα έχουν κάθε λόγο να είναι πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία των κοριτσιών τους...

  Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο και δεύτερο αστέρι διαγωνίστηκαν με επιτυχία οι αθλήτριες : Ζωάκη Μαρία -Ζαχαρένια , Μαυροπούλου Ελευθερία , Γεωργιακάκη Αγγελική , Σμπώκου Δήμητρα , Φάις Κωνσταντίνα , Καλαϊτζάκη-Ευαγγέλου Κατερίνα , Κλάδου Παναγιώτα , Δακανάλη Αναστασία , Καρπαθάκη Κωνσταντίνα , Βιτσαξάκη Ευαγγελία .

  Στο τρίτο και τέταρτο αστέρι επιτυχώς διαγωνίστηκαν οι αθλήτριες : Γκαλανάκη Μαρίνα , Ρυσσάκη Νεφέλη ( 4ο ) Φανουράκη Ελενη , Δακανάλη Κατερίνα , Κανακάκη Αγγελική , Χατζηβασιλείου Ιωάννα , Ορφανού Σταυρούλα , Χατζηβασιλείου Εμμανουέλα , Νικολουδάκη Ελένη , Καπετανάκη Μαρίζα και Νικολουδάκη Πελαγία.

   Το έβδομο αστέρι  πέρασε επιτυχώς με πολύ καλή εκτέλεση η Κατσαπρακάκη Κάλλια .

  Το Δ.Σ. του Ωρίωνα "συγχαίρει τις αθλήτριες του καθώς και τις προπονήτριες τους Στάικου Μαρία , Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Ασκοξυλάκη Ελεάνα και τους εύχεται πολλεςεπιτυχίες και στο μέλλον."

   Ο έφορος Συγχρονισμένης κολύμβησης Κρήτης -Ρόδου  κ. Πρωιμάκης Δημήτρης , δήλωσε : "η ημερίδα είχε μία άριστη οργάνωση και όλα κινήθηκαν  ομαλά. Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν  επιτυχώς , παρά τις δύσκολες συνθήκες καύσωνα που επικρατούσαν. Επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση , την διεύθυνση καθώς και το προσωπικό του κολυμβητηρίου για την στήριξη τους .Τέλος  τον  γιατρό κ. Δράκωνάκη Νίκο για την  πολύτιμη βοήθεια του."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News