default-image

Το μπάτζετ της νέας σεζόν κρίνει τα πάντα

Ποδόσφαιρο
Το μπάτζετ της νέας σεζόν κρίνει τα πάντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαραθώνια ήταν η σημερινή συνεδρίαση για το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου συζητήθηκαν πολλά κρίσιμα θέματα.

Καταρχήν τονίστηκε σε όλους τους τόνους, ότι θα πρέπει η εφετινή χρονιά να «κλείσει» χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ το θέμα του Νίκου Παπαδόπουλου έρχεται σε συνάρτηση με το μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, στην επόμενη συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ, κάθε ένας ξεχωριστά θα διευκρινίσει το βαθμό που μπορεί να συμμετάσχει στον οικονομικό προϋπολογισμό της νέας περιόδου.

Έτσι, θα γνωστοποιηθεί στο Νίκο Παπαδόπουλο σε τι βαθμό είναι υλοποιήσιμο, το πλάνο που έχει καταρτίσει ο ίδιος για το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση: «Η ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς, χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και ο καταρτισμός ενός αξιόπιστου προυπολογισμού για την επόμενη σεζόν, απασχόλησε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που έγινε την Δευτέρα (15/5) το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η συμμετοχή των μετόχων της ΠΑΕ, στα δυο παραπάνω σημαντικά ζητήματα, είναι καθοριστική, για τις αποφάσεις που θα ληφθούν και πάνω σε αυτό, θα γίνει νέα συνάντηση των μετόχων, την επόμενη εβδομάδα.

Η συνάντηση κρίνεται σημαντική, καθώς σε αυτήν, θα καθοριστεί η οικονομική συμμετοχή του καθ' ενός, εκ των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τόσο στο κλείσιμο της ομάδας για τη φετινή χρονιά, όσο στον καθορισμό του πλάνου που θα ακολουθηθεί τη νέα περίοδο.

Στα θέματα που θα συζητηθούν στην συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα είναι και το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας, άποψη που βρίσκει σύμφωνους όλους τους μετόχους της ΠΑΕ, αλλά και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Mετά την συνάντηση των μετόχων θα γίναι η συνάντηση με το Νίκο Παπαδόπουλο,, στον οποίο και θα  γνωστοποιήσει σε ποιο βαθμό μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά, στο πλάνο που ο προπονητής έχει καταθέσει για τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου.

Ένα πλάνο που θέλει τον ΟΦΗ ξανά πρωταγωνιστή, αλλά που απαιτεί αναμφίβολα και ένα υπολογίσιμο προυπολογισμό, που πρέπει να καταρτιστεί  γρήγορα με την συμμετοχή των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και νέων μετόχων, που είτε  έχουν εκφράσει πρόθεση συμμετοχής στην προσπάθεια του ΟΦΗ, είτε πρέπει να γίνουν συναντήσεις και επαφές μαζί τους. Η προσπάθεια πάντως για ένα ΟΦΗ δυνατό και οικονομικά αξιόπιστο, συνεχίζεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News