default-image

Από τον Γκέραρντ κερδίσαμε όλοι...

Ποδόσφαιρο
Από τον Γκέραρντ κερδίσαμε όλοι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια συνέντευξη, ένας διάλογος, ένας καφές με τον Ευγένιο Γκέραρντ για ένα παιδί που έκανε τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία γινόταν παράσημο! Από το 1992 που δειλά δειλά στα 16 μου έκανα την αρχή μέχρι το 2000 είχα την τύχη να κινούμαι στον ίδιο χώρο με τον Ευγένιο Γκέραρντ. Και θα μου πείτε δάσκαλος στη δημοσιογραφία ήταν; Όχι απαντώ αλλά ο Γκέραρντ ήξερε να μας κάνει όλους καλύτερους!

Μάθαμε πολλά, πήραμε πολλά από τον Ολλανδό που έγινε Γκεραρντάκης και δε θα σταματάω να το γράφω έστω και αν γίνω γραφικός. Αυτά με αφορμή τα όσα έγιναν στο Γεντί Κουλέ λόγω της παρουσίας του και αν η κίνηση του Παπαδόπουλου ήταν αναμενόμενη για τον "ποδοσφαιρικό του πατέρα", του Κωστένογλου (τον έζησε για λίγο στην ΑΕΚ) ήταν συγκλονιστική! Και επειδή ο "μίστερ" πάντα ήθελε να είναι οι παίκτες σε "πρώτο πλάνο" κλείνουμε με ένα θέμα που θέλει προσοχή! "Πράματα και θάματα" συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική Σπάρτη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Και μπορεί να μιλάμε για την πολύπαθη Football League όπου δε ξέρεις τι να "πιάσεις" και τι να "αφήσεις" αλλά οι ποδοσφαιριστές των ομάδων και δη από την έκτη θέση και κάτω είναι επαγγελματίες μόνο στα "χαρτιά"!. Είναι πολύ σημαντικά τα όσα έγραψε ο ΠΣΑΠ στην ανακοίνωσή του και διαβάστε τα προσεκτικά! Κλείνουμε με χαρακτηριστικό απόσπασμα και με το μήνυμα: Πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές!

"Οι συνάδελφοι μας, απλώς, ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους, γιατί αντιμετωπίζουν θέμα επιβίωσης, όπως είναι γνωστό σε όλους στην πόλη της Σπάρτης, αλλά, με μεγάλη έκπληξη τους αντίκρυσαν την παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι έδωσαν το παρών έπειτα από τηλεφώνημα του κ. Νικόλαρου, που ισχυρίσθηκε ότι φοβήθηκε πως θα του επιτεθούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με σκοπό να του κλέψουν χρήματα που είχε στην κατοχή του.

Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης είναι αξιέπαινοι για το ήθος και την επιμονή τους, για την αφοσίωση στην ομάδα τους και τις αξίες του αθλητισμού, κυρίως, όμως, για το ήθος τους, το οποίο ουδείς, όποια ιδιότητα και εάν έχει και όποια και εάν είναι τα κίνητρα του, μπορεί να αμφισβητήσει με ανεπίτρεπτες κινήσεις και αντιδράσεις που απευθύνονται προς εγκληματίες, όχι απέναντι σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό, γιατί τον κέρδισαν με τα έργα και όχι με τα λόγια τους.

Χωρίς να θέλουν το κακό της ομάδας τους, οι συνάδελφοι μας αποφάσισαν να προβούν σε ομαδική προσφυγή, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, επιδιώκοντας να βρεθεί άμεση λύση για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Π.Σ.Α.Π. είναι μαζί τους. Σεβασμός στους ποδοσφαιριστές !"

Του: Γιώργου Μιμίκου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News