Αθλητισμός

Εργοτέλης: Έμεινε ένα τελευταίο βήμα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εργοτέλης μέσα από την οποία ευχαριστεί τον Ερμή Ζωνιανών για τη φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, ενώ συγχαίρει το διαιτητή και τους  επόπτες επισημαίνοντας ότι έκανε λάθος για τις ανησυχίες που είχε εκφράσει πριν το παιχνίδι.

Επίσης ευχαριστεί τον κόσμο του Εργοτέλη που βρέθηκε στα Ζωνιανά, ενώ καταλήγει ότι έμεινε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο.

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί ολόψυχα τον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους) για την εξαιρετική φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας κατά τον χτεσινό μεταξύ μας αγώνα.

Ό,τι και να πούμε για τα Ζωνιανά, τον Ερμή και τον Γιάννη Κάββαλο θα είναι λίγο. Στην περίπτωση τους τα λόγια είναι περιττά. Μια κουβέντα μόνο:

Όσο υπάρχουν χωριά σαν τα Ζωνιανά, όσο υπάρχουν ομάδες σαν τον Ερμή, όσο υπάρχουν ΑΝΤΡΕΣ σαν τον Γιάννη Κάββαλο και τους συνεργάτες του, το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα η ελληνική κοινωνία θα έχουν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο...

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που για ακόμα μια φορά ακολούθησαν την ομάδα μας σε εκτός έδρας αγώνα εντός Κρήτης. Η παρουσία τους έδωσε τεράστια ώθηση και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές μας. Επιπλέον, έδειξαν για ακόμα μια φορά πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι (σε αντίθεση με κάποιους άλλους «φιλάθλους» προχτές στο Μαρτινέγκο που με τη συμπεριφορά τους αμαύρωσαν τη νίκη της ομάδας τους...). Προχωράμε ΜΑΖΙ προς την κατάκτηση του στόχου.

Είναι επίσης χρέος μας να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές του συνδέσμου Χανίων, Κους Κασσελάκη, Πετεινάτο και Τσιλίκα, για την άψογη διαιτησία τους. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι ανησυχίες και οι διαμαρτυρίες μας για τον ορισμό τους αποδείχτηκαν λανθασμένες κι υπερβολικές. Ειδικά ο Κος Κασσελάκης, ο οποίος μας είχε στενοχωρήσει στον 1ο γύρο, μας απέδειξε χτες ότι επρόκειτο για ανθρώπινα λάθη και τίποτα άλλο. Ελπίζουμε ότι η χτεσινή διαιτησία θα αποτελέσει το τέλος μιας διαιτητικής «βεντέτας» μεταξύ Ηρακλείου και Χανίων, μεταξύ συντοπιτών και φίλων, η οποία επιδιώχτηκε φέτος από κάποια «φαντάσματα» του παρελθόντος και «δοσίλογους» που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι τελείωσαν από το κρητικό και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Όσο για εμάς, έμεινε ένα τελευταίο βήμα...».

Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές

Με νέα ανακοίνωσή του ο Εργοτέλης συγχαίρει την Τύλισο, τις Ελπίδες και την ΑΕΚ για την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής του Γ. Σ. Εργοτέλης συγχαίρει θερμά της ομάδες, Τύλισος, Ελπίδες και ΑΕΚατσαμπά για την άνοδο τους στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ.

Τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ανάλογες  διακρίσεις στο μέλλον».

Σχόλια