Αθλητισμός

Χάλκινο μετάλλιο για τον Καπελλάκη στο ομαδικό μπότσια

Ονειρικό ξεκίνημα έκανε ο Γιώργος Καπελλάκης στο ομαδικό του μπότσια καθώς με τον συναθλητή του στη Μεγαλόνησο, Νίκο Κωνσταντόπουλο, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Περιστερίου!

Μετά την πολύ καλή παρουσία στο ατομικό της κατηγορία BC4 , όπου έφτασε ως τα προημιτελικά, ο Ηρακλειώτης Παραολυμπιονίκης εντυπωσίασε και στο ομαδικό. Στον αγώνα που έκρινε το μετάλλιο οι Καπελλάκης-Κωνσταντόπουλος νίκησαν τους αθλητές των Καστελάνων, Πέγκα-Πινίνη, με 6-1 και ανέβηκαν στο 3ο σκαλί του βάθρου.

«Ήταν ωραίο το φινάλε μας στο Πανελλήνιο. Η 3η θέση μας ανεβάζει την ψυχολογία και αφήνει προοπτικές για τη συνέχεια. Γίναμε το θέμα συζήτησης του Πανελληνίου και όλοι μας είπαν ότι περιμένουν περισσότερα από εμάς στο μέλλον», τόνισε ο Γιώργος Καπελλάκης.

Το Δ.Σ. της Μεγαλονήσου από την πλευρά του, συγχαίρει τους δύο αθλητές και ευχαριστεί το χορηγό Junior Academy και ιδιαιτέρως τον κ. Μαρκάκη που συνόδεψε την αποστολή στην Αθήνα. Επίσης ευχαριστεί το χρυσό Παραολυμπιονίκη του μπότσια, Γρηγόρη Πολυχρονίδη, για τις τεχνικές συμβουλές που έδωσε στους αθλητές του σωματείου.

Σχόλια