default-image

Η Μικτή Ηρακλείου κατέκτησε το «Μάχης Κρήτης»

Αθλητισμός
Η Μικτή Ηρακλείου κατέκτησε το «Μάχης Κρήτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μικτή ομάδα του Ηρακλείου κατέκτησε τον τίτλο στο Κύπελλο «Μάχης Κρήτης» που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Τυμπάκι μετά τον τελικό με την αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνου με σκορ 3-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρεθύμνου μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Νίκολλι . Η αντίδραση της Μικτής Ηρακλείου ωστόσο ήταν άμεση και κατάφερε στα επόμενα λεπτά να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Νοικοκυράκη.

Στο β΄ ημίχρονο, και κάτω από αρκετά υψηλή θερμοκρασία που δυσκόλευε το έργο των ποδοσφαιριστών, η ομάδα του Ηρακλείου πέτυχε την ανατροπή με τον ΧαΪντίνι ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Χατζάκης διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Στο μικρό τελικό επικράτησε η ομάδα των Χανίων, κερδίζοντας 4-0 την Μικτή Λασιθίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Χανιά την 3η θέση στο «Μάχης Κρήτης»

Το κλίμα στο Τυμπάκι ήταν εορταστικό καθ΄όλη τη διάρκεια των σημερινών τελικών, με τις ομάδες και τους θεατές να απολαμβάνουν τη διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό για το κρητικό ποδόσφαιρο.

ΕΠΣΗρακλείου: Σηφάκης , Δολαψάκης, Κουρίνος, Μακρυγιαννάκης, Ζερβάκης, Αλεξάκης, Αρχοντάκης, Χαϊντίνι, Χιώτης, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης.

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης, Ψαρράς, Μυλωνάκης, Αντωνάκης, Χατζάκης, Κεφαλογιάννης, Στεφανάκης.

ΕΠΣΡεθύμνου: Παπιομίτογλου Μάριος, Σφακιανάκης, Γαϊτάνης, Ποθουλάκης, Τσακάλι, Σωπασής, Πρινιακάνης, Κωστάκης, Κουσμίνας, Παπιομίτογλου Παναγ., Νίκολλι.

Έπαιξαν και οι:  Βερνάδος, Ψυχαράκης, Σταφανάκης, Διανατάκης, Τσόλας, Κώτσιος, Θεοδωράκης.

Ρεπορτάζ: Μανώλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News