default-image

AEK- Παναθηναϊκός μέρος 2ο

Μπάσκετ
AEK- Παναθηναϊκός μέρος 2ο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο ματς ήταν για μεγάλο διάστημα ντέρμπι. Το δεύτερο προμηνύεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σήμερα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17:00, COSMOTE Sports 4) στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά των play offs.

Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν εναγωνίως (τουλάχιστον) μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν «αιώνιο» και πιστεύουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Η εικόνα τους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στη δεύτερη περίοδο, του πρώτου αγώνα τούς δίνει θάρρος. Η «Ένωση» δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους «πράσινους» από τις 6 Απριλίου του 2008, με 70-66 στο ΟΑΚΑ. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ποντάρει, όπως και οι παίκτες του, στην παρουσία του κόσμου για να έρθει το 1-1.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός κρατά την πολύ καλή απόδοση του δευτέρου μέρους στον πρώτο ημιτελικό. Οι Κυπελλούχοι δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέρα από το 2-0, ούτε καν ότι ενδεχόμενη γρήγορη πρόκριση με 3-0 θα τους βάλει να περιμένουν τουλάχιστον 10-15 μέρες τους τελικούς με τον Ολυμπιακό (που χθες έκανε το 2-0 απέναντι στον Άρη, αλλά το τρίτο ματς θα γίνει στο ΣΕΦ στις 25/5, λόγω Final Four). Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει αγωνιστικούς πονοκεφάλους και ελπίζει αυτή τη φορά η ομάδα του να είναι πιο εύστοχη πίσω από τα 6,75μ., μετά το 1/15 της Πέμπτης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Σώμος και Μαγκλογιάννης.

Το τρίτο ματς της σειράς θα γίνει την Πέμπτη (19:00), με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, αν υπάρξει τέταρτο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Μαΐου (19:00) και αν γίνει πέμπτο την Πέμπτη 25 Μαΐου (19:00).

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News