default-image

Πρεμιέρα απόψε στα Πλέι Οφ για τη Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα απόψε στα Πλέι Οφ για τη Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να συγκεντρώνει τα βλέμματα του ενδιαφέροντος ξεκινούν απόψε τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, ενώ στο άλλο παιχνίδι ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Στην… επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, οι δύο «δικέφαλοι» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη το μίνι-πρωτάθλημα. Η επιστροφή του Μπίσεσβαρ έφερε χαμόγελα για τον Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ, ενώ στο… απουσιολόγιο θα είναι ο τιμωρημένος Σάκχοφ. Από την άλλη στην ΑΕΚ ο Χρήστος Αραβίδης είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός θέλει… εκκίνηση με «τρίποντο», όμως ο Πανιώνιος δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ για τους «πράσινους» δύο απόντες μετρά ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τελάντερ και Λουντ, που είναι τραυματίες.

ΠΛΕΪ-ΟΦ (1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (γηπ. Νέας Σμύρνης, Novasports2): Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ακριβός (Αθηνών), 4ος: Βάτσιος (Δυτ.Αττικής).

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (γηπ. Τούμπας, Novasports1): Καλογερόπουλος (Αθηνών), Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Καρατζίκας (Αθηνών), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News