default-image

Ή κερδίζει ή υποβιβάζεται το Ηράκλειο σήμερα με Αρκαδικό

Μπάσκετ
Ή κερδίζει ή υποβιβάζεται το Ηράκλειο σήμερα με Αρκαδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη τη χρονιά παίζει σήμερα στο κλειστό στα Δύο Αοράκια το Ηράκλειο, το οποίο υποδέχεται στις 17:00 τον Αρκαδικό στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι άουτ της Α2 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

Η ομάδα της Τρίπολης νίκησε την περασμένη Τετάρτη στην έδρα της με 72-56 και προηγείται με 2-1 στις νίκες (μεταφέρονται και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου) κάτι που σημαίνει ότι για να έχει ελπίδες παραμονής το Ηράκλειο θα πρέπει να κερδίσει σήμερα και να επιστρέψει στην Αρκαδία για το διπλό παραμονής την ερχόμενη Τετάρτη.

Στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς μάλιστα οι «κυανόλευκοι» καλούνται να αγωνιστούν με δύο πολύ σημαντικές απουσίες στη θέση του πλέι μέικερ: Του Μύρου Παπαδάκη (κάκωση στο γόνατο) και του Παντελή Μαραγκάκη (βαρύ διάστρεμμα).

«Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς», τόνισε ο Γιάννης Βισκαδουράκης στη «Ν.Κ.» και πρόσθεσε: «Πρέπει να κερδίσουμε και θα το κάνουμε. Προσπαθήσαμε να ξεκουραστούμε τώρα δύο ημέρες γιατί τα παιδιά είναι ιδιαίτερα καταπονημένα από την υπερπροσπάθεια στο παιχνίδι της Τετάρτης. Είμαστε πολύ λίγοι και είναι δύσκολο να διαχειριστούμε την κούραση σε μία σειρά αγώνων. Τα παιδιά, ωστόσο, είναι έτοιμα και πεισμωμένα γιατί αδικήθηκαν και παράλληλα είδαν ότι μπορούν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους. Θα πρέπει να διαχειριστούμε και το άγχος που θα βαραίνει εξολοκλήρου εμάς σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω όμως ότι θα νικήσουμε και αυτό τον παράγοντα».

Διαιτητές θα είναι οι Πουρσανίδης Κ., Συμεωνίδης, Λόρτος και κομισάριος ο κ. Μαχαιριανάκης.

Στο άλλο ματς των πλέι άουτ η Καβάλα υποδέχεται την ίδια ώρα τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, ενώ για τα πλέι οφ σήμερα στις 5μ.μ. διεξάγονται τα παιχνίδια Αίολος Αστακού-Ηρακλής και Φάρος-Δούκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News