default-image

Στους ρυθμούς του ημιτελικού ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Στους ρυθμούς του ημιτελικού ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νέα Αλικαρνασσός θέλει να δει τον Ηρόδοτο σε έναν τελικό διεκδίκησης πανελλήνιου τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία του και γι' αυτό επικρατεί ξεσηκωμός ενόψει του αυριανού ημιτελικού με τον Αστέρα Βλαχιώτη, ομάδα που κατέκτησε φέτος το Κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα Λακωνίας.

Ο Ηρόδοτος θα παλέψει για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και με τη δύναμη της έδρας του υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση. Η προετοιμασία κυλά ιδανικά καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ενώ η ομάδα θα αγωνιστεί ξεκούραστη, καθώς δεν υπήρχαν υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Όλοι οι παίκτες ήταν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενώ και ο Λάμπρος Κεφαλούκος έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητή στον αυριανό ημιτελικό τον Πέτρο Τσαγκαράκη της Ένωσης Χανίων, βοηθοί του θα είναι οι Σινιοράκης και Πετεινάτος, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Χριστοδουλάκης από το Ρέθυμνο. Ο νικητής από το Ηρόδοτος-Αστέρας Βλαχιώτη θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης το νικητή του ζευγαριού Ελπίς Σκουτάρεως - Κερατσίνι. Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 20 Μαϊου σε ουδέτερο γήπεδο που θα οριστεί από την ΕΠΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News