default-image

Στο επίκεντρο ο σχεδιασμος για τον Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Στο επίκεντρο ο σχεδιασμος για τον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σχεδιασμός του Πλατανιά για την επόμενη αγωνιστική σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη και ξεκινά από τους παίκτες του περυσινού ρόστερ. Ο Βάντερσον είναι εδώ και μέρες γνωστό ότι σύντομα αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Χανιώτες, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι δύο.

Συγκεκριμένα, Μενδρινός και Καρυπίδης είναι στον ίδιο... δρόμο, καθώς οι συζητήσεις με τους διοικούντες είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει επισημαίνει ότι θεωρεί απαραίτητους τους παίκτες αυτούς για το βασικό κορμό, καθώς είναι πολύ έμπειροι, γνωρίζουν το κλίμα στην ομάδα και έχουν καθοριστικό ρόλο στο κλίμα των αποδυτηρίων. Έτσι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται το θέμα να «κλείσει» και τυπικά με τις υπογραφές.

Από την άλλη, διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τον Σωτηρίου, καθώς με τον έμπειρο τερματοφύλακα υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

Υπενθυμίζεται ότι οριστικά παρελθόν για τον Πλατανιά μπορούν να θεωρούνται οι Μπανανά, Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης και Ντίνας, και πλέον γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω απώλειες.

Από 'κει και πέρα, σε μεταγραφικό επίπεδο, ο Γιώργος Παράσχος έχει καταρτίσει το πλάνο του και έχει ήδη κάνει σχετική εισήγηση στη διοίκηση. Με διευθύνσεις και... ονόματα, που σε πρώτο πλάνο αφορούν στόχους από την εγχώρια αγορά και κάποιους από το εξωτερικό.

Οι παίκτες δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Μακεδόνας τεχνικός έχει καλή άποψη για τις περιπτώσεις τους.

Θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό ότι μέσα στο επόμενο διάστημα, που δεν προβλέπεται ότι θα είναι και τόσο μακρινό, ο Πλατανιάς θα μπει στη διαδικασία να κάνει τις πρώτες του "κρούσεις".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News