default-image

Κρατά τα θετικά ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο από την ήττα στο Μετς

Μπάσκετ
Κρατά τα θετικά ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο από την ήττα στο Μετς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ατλαντα στο κλειστό του Μετς.

Παρά την ήττα με 68-45 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος με αμαξίδιο, η εικόνα της ηρακλειώτικης ομάδας ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου αγώνα και εκεί στάθηκε και ο Μάξιμος Χατζηδάκης μετά το ματς.

Όπως τόνισε στη «Ν.Κ.»: «Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς θέλαμε μέσα από το παιχνίδι αυτό να δούμε την αγωνιστική πρόοδο που έχουμε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στα Δύο Αοράκια, Η εικόνα μας ήταν αρκετά διαφορετική. Παλέψαμε όσο γινόταν όμως είναι δύσκολο να κερδίσεις μία ομάδα με τέτοια πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Ευχαριστούμε για την όμορφη φιλοξενία και ευχόμαστε στην ομάδα του Άτλα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Τα δεκάλεπτα: 19-10, 36-25 (ημίχ.), 50-35, 68-45.

ΑΤΛΑΣ: Νίκιντουμάνα, Στάνκοβιτς 4, Ντομγκιόνι, Κωνσταντινόπουλος Α., Κωνσταντινόπουλος Β. 2, Κότσαρης 8, Χαλδαίος 6, Βάσης 8, Χριστοδούλου 36, Ζαφειρόπουλος, Λιανός 4.

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Χουρδάκης, Κοκκινάκης, Ψαράκης 5, Χατζηδάκης 23, Σέβτσοβ 2, Σταματάκης 14, Χριστόφορος, Στυλιανακάκης 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News