default-image

Μικτή Ζώνη με απόηχο, "γεωργαλίδικα" άλογα και Ασήμι!

Αθλητισμός
Μικτή Ζώνη με απόηχο, "γεωργαλίδικα" άλογα και Ασήμι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο σημαντικά αφιερώματα για τον αθλητισμό μας, κερδίζουν την παράσταση της «Μικτής Ζώνης» απόψε (21:45), μέσα στον έντονο απόηχο του τελικού του κυπέλλου, το ισόπαλο πέρασμα του ΟΦΗ από Λαμία και το "κράτημα" του τίτλου από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα στη Γ΄εθνική Εργοτέλη με τη νίκη του στην Κηφισιά:

Με αφορμή τον πρώτο αγώνα με 80 γεωργαλίδικα άλογα από το σύλλογο Μεσσαράς σε ένα φανταστικό τοπίο δίπλα στο φράγμα Φανερωμένης, όπου πρόκειται να γίνουν σημαντικά αθλητικά έργα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, ο πρόεδρος της Φανερωμένης και ο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης, θα μας ξεναγήσουν μέσα από φωτογραφίες και βίντεο και θα μας μιλήσουν για το "ιπποδρόμιο" και το "σκοπευτήριο" που σχεδιάζουν στη συναρπαστική περιοχή.

Η εκπομπή συνεχίζει τα αφιερώματα της στο τοπικό με το Ασήμι να μοιράζεται τη χαρά του για την άνοδο του στην Α2! Στο πλατό της εκπομπής θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές-πρωταθλητές που επανέφεραν την ομάδα που είχε γράψει ιστορία στα εθνικά πρωταθλήματα πριν από χρόνια, σε σημείο αναρρίχησης προς την κορυφή των τοπικών μας πρωταθλημάτων!

Στη φωτογραφία μας, ένα στιγμιότυπο με τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο και τη σύζυγό του την προηγούμενη Κυριακή στος θέατρο των αγώνων, ικανοποιημένοι από το θέαμα και την άγρια ομορφιά της περιοχής!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News