default-image

Κώτσιος: "Ο ΟΦΗ δεν χαρίζεται σε κανένα!"

Ποδόσφαιρο
Κώτσιος: "Ο ΟΦΗ δεν χαρίζεται σε κανένα!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ευθύνη όσων φορούν τη φανέλα του ΟΦΗ μίλησε μετά το ισόπαλο 1-1 ο αρχηγός της κρητικής ομάδας, Ηλίας Κώτσιος:

 

 «Μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και με όσα έγιναν, προσπαθήσαμε να έχουμε ψηλά τον εγωισμό μας. Αυτή η ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είναι δύσκολο και για τον προπονητή και για τους παίκτες να κρατηθούμε σε εγρήγορση. Θέλαμε να αποδείξουμε πράγματα. Ξέρετε ότι είμαστε στην Ελλάδα και πολλά ακούγονται από πολλούς. Είμαστε ΟΦΗ, μια μεγάλη ομάδα. Παίζουμε για την ιστορία μας, για το σήμα στη φανέλα, για τον λαό της Κρήτης.

 

Προσπαθήσαμε πολύ σήμερα, σε μια ζεστή μέρα. Θέλαμε να χτυπήσουμε στο άγχος της Λαμίας. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτή την ομάδα, η οποία ποτέ δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Δεν χαρίστηκε ούτε σε μεγαλύτερες ομάδες. Το ίδιο θα κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια.

 

Είναι όνειρο ζωής για τη Λαμία να βγει στη Super League και το αξίζει. Το πέτυχα με τον κ. Τεννέ στην Καλλονή. Θέλει αγωνιστικότητα. Εμείς θα συνεχίσουμε, το Σάββατο έχουμε ντέρμπι με ιστορική ομάδα, θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και θα το πάρουμε το ματς».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News