default-image

Πεδίο μάχης ο Βόλος με φόντο τον τελικό κυπέλλου (vid-pics)

Ποδόσφαιρο
Πεδίο μάχης ο Βόλος με φόντο τον τελικό κυπέλλου (vid-pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πεδίο μάχης έχει μετραπεί η πόλη του Βόλου καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ξεκίνησαν από νωρίς τα επεισόδια και τα συνεχίζουν εντός και εκτός του Πανθεσσαλικού, όπου θα ξεκινήσει στις 20:30 ο τελικός του  Κυπέλλου.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το γήπεδο με τα ΜΑΤ να χρησιμοποιούν καπνογόνα για να σταματήσουν τους εξαγριωμένους φιλάθλους, ενώ όλα δείχνουν ότι η πόλη του Ηρακλείου στάθηκε τελικά πολύ τυχερή που δεν ανέλαβε τη διεξαγωγή του τελικού.

>>ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Η ένταση όμως μεταφέρθηκε και εντός γηπέδου με τον έλεγχο να αποδεικνύεται πολύ λίγος καθώς οπαδοί πέταξαν κροτίδες και φωτοβολίδες, ενώ υπήρξαν νέες συγκρούσεις με τα ΜΑΤ.

Με τίποτα δεν λέει να ηρεμήσει η κατάσταση στο Πανθεσσαλικό! Αφού η κατάσταση στην αερογέφυρα εκτονώθηκε, η ένταση μεταφέρθηκε στα επίσημα, όπου έπεσε επίσης ανελέητο ξύλο.

Παρόλο που η κατάσταση έδειξε προς στιγμήν να ηρεμεί (όταν σταμάτησαν οι σφοδρές συγκρούσεις στην αερογέφυρα) η ένταση μεταφέρθηκε έπειτα στα επίσημα του σταδίου.

Η τραγική κατάσταση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό!

Συγκεκριμένα, από την πλευρά της εξέδρας που φιλοξενούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, κινήθηκε μερίδα φίλων του «Δικεφάλου» του Βορρά -περίπου 30 άτομα- προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία και μάλιστα έφτασαν κάτω από το χώρο που εργάζονται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο έφτασαν ανενόχλητοι, αφού δεν υπήρχε καμία αστυνομική δύναμη και άρχισαν να πετούν ό,τι αντικείμενα κρατούσαν στα χέρια τους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ

Με αφορμή την είσοδο ενός οπαδού της ΑΕΚ στο κουλουάρ, ξεκίνησε νέος κύκλος βίας, με νέες μάχες σώμα με σώμα και ανελέητο ξύλο και σε εκείνο το σημείο των εξεδρών.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News