default-image

Αγωνιστική των ντέρμπι η 35η για τη Serie A

Ποδόσφαιρο
Αγωνιστική των ντέρμπι η 35η για τη Serie A

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δράση στο Campionato συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 35ης αγωνιστικής, στην οποία δεσπόζει το ντέρμπι του Τορίνο αλλά και αυτό ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρόμα στο «San Siro».

 

Μεταξύ των δύο αναμετρήσεων απέναντι στη Μονακό για τα ημιτελικά του Champions League, η Γιουβέντους υποδέχεται στο «Stadium» την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης, ενώ την Κυριακή η Μίλαν φιλοξενεί τη Ρόμα στο «San Siro» σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον και των δύο.

 

Η εκκίνηση της 35ης «στροφής» του Campionato γίνεται στο «San Paolo» της Νάπολι, εκεί όπου οι «γαλάζιοι», αντιμετωπίζουν την Κάλιαρι θέλοντας να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί του Απριλίου που τους έχει φέρει στο μείον ένα από τη δεύτερη θέση.

 

Το βράδυ, χωρίς ανάσα, η Γιουβέντους, με τη ρεβάνς με τη Μονακό να έπεται, κοντράρεται με τη «Γκρανάτα». Πιθανές αλλαγές από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προκειμένου να φρεσκάρει την ενδεκάδα, γι’ αυτό και οι μετοχές των Λιχτστάινερ, Ασαμόα και Μπενατιά παρουσιάζονται ανεβασμένες τις τελευταίες ώρες. Μικρό διάλειμμα για τον Μπουφόν που θα μείνει στον πάγκο και τον Νέτο να υπερασπίζεται την ασπρόμαυρη εστία.

 

Όλους τους παίκτες του ρόστερ στη διάθεσή του έχει ο τεχνικός της «Τόρο» Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που θα παρατάξει την καλύτερη γι’ αυτόν σύνθεση, έχοντας δίλημμα για ποιον εκ των Μπαρέκα ή Αβελάρ θα χρησιμοποιήσει στα αριστερά.

 

Την Κυριακή το πρόγραμμα ανοίγει στο Ούντινε με το ματς Ουντινέζε- Αταλάντα και συνεχίζεται στις 16:00 με έξι αναμετρήσεις (!). Ξεχωρίζει η δοκιμασία της Ίντερ στη Γένοβα απέναντι στη Τζένοα και η «μάχη» της Λάτσιο εναντίον της Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

 

Οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε κακό «φεγγάρι» καθώς έχουν συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία έξι παιχνίδια, οφείλουν όμως να πάρουν το τρίποντο ώστε να εκμεταλλευτούν πιθανή ήττα ή ακόμα και ισοπαλία της συμπολίτισσας Μίλαν με τη Ρόμα για να πλησιάσουν την έκτη θέση που δίνει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Τεράστια τα προβλήματα στην άμυνα με τον Μουρίγιο να είναι τιμωρημένος, τον Μιράντα σχεδόν σίγουρα εκτός, τον Ανσάλντι αμφίβολο και τον Στέφανο Πιόλι να ψάχνει λύσεις.

 

Οι «λατσιάλι» μετά τον θρίαμβο απέναντι στη Ρόμα θέλουν να μετατρέψουν τον αγώνα με τη Σαμπντόρια σε γιορτή. Χωρίς τον Παρόλο (στη θέση του ο Φελίπε Άντερσον), με τον Τσίρο Ιμόμπιλε ωστόσο ξανά διαθέσιμο ωστόσο να παίρνει θέση στο πλάι του πρωταγωνιστή του ντέρμπι με τη Ρόμα Κεϊτά.

 

Το κρισιμότερο παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγεται στο «San Siro» του Μιλάνου, το οποίο και ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής. Μίλαν και Ρόμα μονομαχούν ψάχνοντας αμφότερες τους τρεις βαθμούς για διαφορετικό λόγο όμως η κάθε μία.

 

Στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» πολλές αμφιβολίες για τον προπονητή Βιτσέντσο Μοντέλα καθώς ο Ρομανιόλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αναζητείται ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Κούτσκα και φυσικά υπάρχει το μόνιμο ερώτημα «Μπάκα ή Λαπαντούλα»;

 

Στους «τζαλορόσι»επιβεβαιώθηκε η τιμωρία του Στρούτμαν (δύο αγωνιστικές, χάνει και τη Γιουβέντους) που τίθεται εκτός, με τον Σπαλέτι να πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα χωρίς να υπολογίζει και τον Ρούντιγκερ (μία αγωνιστική εκτός). Περότι και Ελ Σαράουι για μία θέση στα άκρα της επίθεσης.

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής:

 

Σάββατο 6/5

 

Νάπολι- Κάλιαρι 19:00

Γιουβέντους- Τορίνο 21:45

Κυριακή 7/5

 

Ουντινέζε- Αταλάντα 13:30

Κιέβο Βερόνα- Παλέρμο 16:00

Έμπολι- Μπολόνια 16:00

Τζένοα- Ίντερ 16:00

Λάτσιο- Σαμπντόρια 16:00

Πεσκάρα- Κροτόνε 16:00

Σασουόλο- Φιορεντίνα 16:00

Μίλαν- Ρόμα 21:45

Η επόμενη αγωνιστική (36η):

 

 

Σάββατο 13/5

Φιορεντίνα- Λάτσιο 19:00

Αταλάντα- Μίλαν 21:45

Κυριακή 14/5

Ίντερ- Σασουόλο 13:30

Μπολόνια- Πεσκάρα 16:00

Κάλιαρι- Έμπολι 16:00

Κροτόνε- Ουντινέζε 16:00

Παλέρμο- Τζένοα 16:00

Σαμπντόρια- Κιέβο Βερόνα 16:00

Τορίνο- Νάπολι 16:00

Ρόμα- Γιουβέντους 21:45

Πηγή: sportfm.grhttp://sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News