Αθλητισμός

Δύο χάλκινα για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό συγχρονισμένης

Με τον καλύτερο τρόπο για τα ελληνικά χρώματα άνοιξε η αυλαία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Συγχρονισμένης κολύμβησης στο Κούνεο της Ιταλίας.

Σε πολύ καλό φεγγάρι το Ολυμπιακό μας Ντουέτο, με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, μετά την άνοδο στο βάθρο του «Japan Open», κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και στο τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου στη διοργάνωση της Ιταλίας.

Οι γλυκές πρωταθλήτριές μας εκτέλεσαν και πάλι θαυμάσια το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 85,2285 β. παίρνοντας την 3η θέση ανάμεσα σε 11 Ντουέτα που έλαβαν μέρος στο αγώνισμα.

Το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Ντουέτο (που είχε απευθείας τελικό) κατέκτησαν οι Ισπανίδες Καρμπονέλ - Ραμίρεζ με 88.5512 β., ενώ το ασημένιο πήραν οι οικοδέσποινες Ιταλίδες Τσερούτι - Φέρρο με 87,7924 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τεχνικού Ντουέτο ΕΔΩ.

Οι Πλατανιώτη - Παπάζογλου θα μετάσχουν το Σάββατο (6/5) στον Προκριματικό του Ελεύθερου Ντουέτου και την Κυριακή (7/5) στον Τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου.

Στην παρθενική του συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση, εξάλλου, το Μικτό Ντουέτο μας, με την Όλγα Κουργιαντάκη και τον Βασίλη Γκορτσιλά, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, καθώς υπήρχαν μόνο τρεις συμμετοχές. Συγκεκριμένα, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του Μικτού Ντουέτου με 67,3786 β. Το χρυσό μετάλλιο εδώ πήραν οι Φλαμίνι - Μινισίνι (Ιταλία) με 85,6144 β. και το ασημένιο οι Φερέρας - Ρίμπες (Ισπανία) με 80,3819 β.

Την Κυριακή το Μικτό Ντουέτο (7/5) θα αγωνιστεί και στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του αγωνίσματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τεχνικού Μικτού Ντουέτου ΕΔΩ.

Το βράδυ της σημερινής πρώτης ημέρας (Παρασκευή 5/7) είναι προγραμματισμένος ο τελικός του ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού όπου θα λάβει μέρος η Εθνική μας Ομάδας.

Πηγή: koe.org.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια