default-image

Προετοιμάζεται για Απόλλωνα και ΝΟΡ ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Προετοιμάζεται για Απόλλωνα και ΝΟΡ ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά στην πρόκριση του στο Final-8 είναι η ομάδα του  ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Α2, είναι, γεγονός που θα σημάνει και την παραμονή της  για μια ακόμη χρονιά στην κατηγορία, αλλά και την διεκδίκηση μιας καλής θέσης στην κατάταξη.

Μετά την ήττα που γνώρισε την περασμένη Τετάρτη στα Χανιά από το ΝΟΧ με 15-6, ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τα δυο τελευταία παιχνίδια με τον Απόλλωνα  (Τετάρτη 10/5, 3μμ) και το Ρέθυμνο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και ο στόχος είναι οι δυο νίκες για να διασφαλιστεί η πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες.

Το τμήμα πόλο του ΟΦΗ είναι μια οικογένεια και αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά στο «μπάρμπεκιου» που έγινε την Πρωτομαγιά. Το κλίμα στην ομάδα στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, είναι πολύ καλό και αυτό φαίνεται μέσα και έξω από την πισίνα.

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα πόλο, ευχαριστούν τον  μέτοχο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Φασουλά  και την εταιρία του , η οποία πρόσφερε τα κρέατα στους πολίστες του ΟΦΗ στο μπάρμπεκιου της ομάδας.

Εμπειρίες οι Έφηβοι

Πολύτιμες εμπειρίες, κέρδισαν οι Έφηβοι της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, καθώς βρέθηκαν  στην Αθήνα και έδωσαν φιλικά παιχνίδια με την Εφηβική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς. ΟΦΗ και Εθνικός έδωσαν τέσσερις φιλικούς αγώνες και οι μικροί του ΟΦΗ, σίγουρα βγήκαν κερδισμένοι απο αυτά τα παιχνίδια.

Με ανακοίνωση του Ερασιτέχνης Ο.Φ.Η. και το τμήμα Πόλο του συλλόγου ευχαριστούν θερμά την Διοίκηση του Εθνικού για την άψογη φιλοξενία τους και ειδικότερα τον Έφορο του Εφηβικού τμήματος κ. Καλαφάτη και τον προπονητή κ. Δασκαλόπουλο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές και στους γονείς της ομάδας εφήβων του Εθνικού Πειραιώς οι οποίοι  φιλοξένησαν την αποστολή του ΟΦΗ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News