default-image

Χωρίς τον Μπόατενγκ στη Λαμία ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Χωρίς τον Μπόατενγκ στη Λαμία ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα πρόβλημα της τελευταία στιγμής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου  (6/5, 5μμ) στη Λαμία.

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι και η αξονική που έκανε ο ποδοσφαιριστής, έδειξε ότι θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες.

Ετσι δεν βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Μετά την προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (5/5) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε για το παιχνίδι στη Λαμία, 19 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους:

Δερμιτζάκης, Στρέζος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Παντίδος, Κώτσιος, Οστοιτς, Βαλλιάνος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης , Ογκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Βουό, Πάγκαλος, Βρεττός, Μάνος, Μητρόπουλος, Xίσι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπόατενγκ, Φαζός, Μπουρσέλης και οι Κοιλιάρας, Ράντι, Αντουκόρ, Δάφκος, Μανιαδής, Κοντογιάννης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Παρασκευή (5/5) το μεσημέρι για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για τη Λαμία και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο το Σάββατο (6/5) το βράδυ στο Ηράκλειο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News