Αθλητισμός

Εξετάζουν… τριπλό αυτοκόλλητο και σκάνερ για να γίνει ο τελικός

Απίθανα πράγματα στην Ελλάδα του 2017… Ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ λιγότερο από μιάμιση μέρα πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή του δεν είναι ακόμη 100% βέβαιο πως θα διεξαχθεί.

Αν και χθες αργά το βράδυ όλα έδειχναν αναβολή, κατόπιν πιέσεων των δύο ομάδων φαίνεται πως θα βρεθεί μία λύση για να γίνει το Σάββατο στις 20:30.

Πώς θα γίνει αυτό; Όπως αναφέρει το  sport-fm.gr  οι διοργανωτές σκαρφίστηκαν μια παγκόσμια πατέντα που περισσότερο προκαλεί γέλιο παρά αίσθημα ασφάλειας: ελλείψει τουρνικέ στο γήπεδο, αλλά και αρίθμησης στις θέσεις των κερκίδων και στα εισιτήρια που ήδη έχουν διατεθεί, θα υπάρξει μία λύση με… τριπλό αυτοκόλλητο και χρήση σκάνερ.

Συγκεκριμένα, αυτοκόλλητα θα τοποθετηθούν στις θέσεις του γηπέδου και κατ' αντιστοιχία θα μπαίνει ένα τέτοιο πάνω σε κάθε εισιτήριο και ένα θα κρατά (ως… απόδειξη) ο άνθρωπος που θα βρίσκεται για τον σχετικό έλεγχο σε κάθε θύρα. Όσο για την έλλειψη τουρνικέ, τα εισιτήρια θα τα «χτυπάνε» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους. Και ο Θεός βοηθός…

Το μεσημέρι, στις 13:00, αναμένεται η τελική σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό (παρουσία ΕΠΟ, ΓΓΑ, αστυνομίας και ομάδων) και εν συνεχεία θα σταλεί η σχετική πρόταση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος αναμένεται να την κάνει δεκτή με… βαριά καρδιά, υπό την πίεση των ομάδων αλλά και για να μην πάνε στράφι έξοδα και άδειες τόσων φιλάθλων που προγραμμάτισαν να μεταβούν στο Βόλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υφυπουργός έφυγε από το γραφείο του στη ΓΓΑ στις 6 το πρωί (!) κι ενώ η επικοινωνία του με την ΕΠΟ ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και γινόταν κυρίως μέσω των δύο φιναλίστ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια