Αθλητισμός

O υπουργός ανακοίνωνε αναβολή και η ΕΠΟ… τελικό -γιορτή

Η  ΓΓΑ συγκαλούσε χθες τα μεσάνυχτα έκτακτη σύσκεψη με αφορμή τον τελικό κυπέλλου για να ακολουθήσει η ανακοίνωση περί αναβολής  ενώ την ίδια ώρα η  ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αρίθμηση των εισιτηρίων, αφού έχει προβλέψει τον συντονισμό.

Συνεννόηση καμία, όπως αποδεικνύεται και επιβεβαιώνει το τραγελαφικό του πράγματος, λίγες ώρες πριν την καθορισμένη ημέρα διεξαγωγής του τελικού.

Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν τα παρακάτω.

«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια