default-image

Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό;

Ποδόσφαιρο
Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφαση να αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο στο Πανθεσσαλικό αποφάσισε η ΓΓΑ.

Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε ότι δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις και θα αποτελούσε μεγάλο ρίσκο η διεξαγωγή του τελικού.

Παρόντος του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, η σύσκεψη στα γραφεία της ΓΓΑ ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης και από την αρχή ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο της αναβολής.

Η κατάσταση που επικρατούσε στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αλλά κυρίως το θέμα με τα μη αριθμημένα εισιτήρια ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχόλησε τους αρμόδιους φορείς. Το γεγονός αυτός εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών (ο καθένας θα μπορούσε να καθίσει όπου ήθελε), με τον Γιώργο Βασιλειάδη να παίρνει την απόφαση για την αναβολή του τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

"Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλου Ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News