default-image

Συγχαρητήρια Βετούλα για την προσπάθεια του Ρεθύμνου

Μπάσκετ
Συγχαρητήρια Βετούλα για την προσπάθεια του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το Ρέθυμνο Cretan Kings να έχασε σήμερα από την ΑΕΚ και να ολοκλήρωσε την φετινή του παρουσία στην Α1, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για την προσπάθεια που έγινε, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Νίκου Βετούλα που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ανακουφισμένος δήλωσε από την άλλη  ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για τη νίκη της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πάλεψε το Ρέθυμνο, στα ημιτελικά η ΑΕΚ

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου:

Νίκος Βετούλας: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Στο α' ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πολύ πιο δυνατά και σκληρά και μας δημιούργησε πρόβλημα. Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι, περισσότερο πνευματικά και όχι σωματικά, να ανταπεξέλθουμε. Υπήρχαν πολλές φορές που έπαιξαν στα όρια του φάουλ αλλά δεν παύει να μας αποδιοργάνωσαν. Κάναμε κακές επιλογές παρά τα 10 λάθη που είχαμε. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί όλη την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά όλη τη χρονιά. Αξίζουν συγχαρητήρια και θεωρώ πως όταν κερδίζαμε αλλά και όταν χάναμε το κάναμε σαν ομάδα. Όπως και σήμερα όπου χάσαμε και πήγα στα αποδυτήρια και είδα τα παιδιά λυπημένα και αυτό με ικανοποίησε. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά και σαν χαρακτήρες αλλά και σαν ποιότητα παικτών. Συγχαρητήρια σε όλους, στη Διοίκηση, στους φιλάθλους που μας βοήθησαν εντός έδρας».

Ρόλαντ Σάφτενααρ: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και ελέγχαμε το κομμάτι των ριμπάουντ ενώ σουτάραμε με καλό ποσοστό. Γενικότερα δεν κάναμε λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα και καταφέραμε να σκοράρουμε 50 πόντους. Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ στηρίχθηκε στο αμυντικό κομμάτι, έπαιξε σκληρά και εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό. Παρόλο που χάσαμε σήμερα τελειώνει η πορεία για μας πρέπει να είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που παίξαμε στον β' γύρο αλλά και στα πλέι οφ. Οι παίκτες, οι προπονητές και η ομάδα πρέπει να νιώθουν περήφανοι για αυτό το λόγο».

Σωτήρης Μανωλόπουλος: «Από τη μεριά μου θέλω να δώσω και εγώ συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου και στον κόουτς Βετούλα. Νομίζω πως είχαν μία καταπληκτική χρονιά και τους εύχομαι καλή συνέχεια.

Όσον αφορά στο παιχνίδι ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος ή στενοχωρημένος. Είμαι περισσότερο ανακουφισμένος. Είδαμε δύο διαφορετικές ομάδες. Μία ομάδα στο πρώτο ημίχρονο η οποία στην άμυνα δέχθηκε 50 πόντους και στην επίθεση σημείωσε 40 πόντους. Καλός αριθμός αν και νομίζω πως ήμασταν άστοχοι, αλλά το πρόβλημα μου ήταν η άμυνα. Είχαμε πρόβλημα με το πικ εντ ποπ του Σάφτενααρ, έβγαινε μόνος του και δοκιμάσαμε τρεις διαφορετικές άμυνες και δεν λειτούργησε καμία. Άρα δεν είναι η άμυνα αλλά πως την κάνεις. Απόδειξη αυτού είναι το 2ο ημίχρονο που είδαμε μία διαφορετική ομάδα. Μία ομάδα που πάλεψε με όλη της την καρδιά, διεκδίκησε κάθε χαμένη μπαλιά. Στην επίθεση έπαιξε λογικά. Επειδή μας έλειπαν δύο περιφερειακοί έπρεπε να πάμε μέσα τη μπάλα. Δουλέψαμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Αλλά θεωρώ πως τα παιδιά καλύψανε αυτές τις δύο απουσίες και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κώστα Βασιλειάδη γιατί ήταν έτοιμος. Έδωσε και την ψυχή του. Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε και καμιά φορά αυτό το «πρέπει» είναι πιο δύσκολο».

Κώστας Βασιλειάδης: «Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο Cretan Kings για όλη τη χροιά και τα δύο πολύ δυνατά ματς απέναντι μας. Να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.

Όσον αφορά εμάς ξεκινήσαμε άσχημα και δεχθήκαμε 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Είναι δύσκολο να κερδίσεις με αυτόν τον τρόπο εκτός έδρας παιχνίδια. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν διαφορετικοί και πολύ πιο πιεστικοί στην άμυνα. Κλέψαμε μπάλες, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια και για αυτό γυρίσαμε το παιχνίδι. Νομίζω κερδίσαμε δίκαια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News