default-image

Μπρέικ στο μπρέικ ο Ολυμπιακός, 3-0 τον ΠΑΟΚ

Σπορ
Μπρέικ στο μπρέικ ο Ολυμπιακός, 3-0 τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι τελικοί των ανατροπών συνεχίζουν να προσφέρουν θέαμα στους φίλους του βόλεϊ. Ο Ολυμπιακός απάντησε με μπρέικ στο μπρέικ του ΠΑΟΚ και με τη νίκη του με 3-0 σετ στο κατάμεστο PAOK Sports Arena έκανε το 2-2 στη σειρά και έτσι ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο ματς την Κυριακή στου Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν από την αρχή σοβαροί και εξαιρετικά διαβασμένοι σε τακτικό επίπεδο, ο Αγκάμεζ επέστρεψε στις υψηλές πτήσεις και έτσι όλα έγιναν πιο εύκολα για αυτούς.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είχε μόνο τους Σαφράνοβιτς και Ντάντε να παλεύουν, ενώ έχασε και τον Στάροβιτς στα μισά του πρώτου σετ με διάστρεμμα στο δεξί πόδι. Οι γηπεδούχοι ήταν νευρικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρά τις πολλές αλλαγές του Ελγκέτα (έβαλε μέχρι και τον Ντάντε διαγώνιο) δεν κατάφεραν να μπουν στο ματς με εξαίρεση το τρίτο σετ.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε τη σειρά στου Ρέντη όπου την ερχόμενη Κυριακή θα μάθουμε την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός μπήκε εξαιρετικά στο ματς σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν ιδιαίτερα νευρικός. Οι φιλοξενούμενοι με σερβίς τακτικής, ήταν εξαιρετικοί στο μπλοκ άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση κάτι που τους έφερε να προηγούνται με 8-3 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε προσωρινά και μάζεψε τη διαφορά στους δύο με ένα επί μέρους 3-0. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και κατάφερε να ξεφύγει με πέντε πόντους στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-11). Οι γηπεδούχοι και πάλι άρχισαν να μειώνουν όμως στο 17-20 έχασαν τον Στάροβιτς για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Σέρβος διαγώνιος πάτησε το πόδι του Τερζή και στη συνέχεια του γύρισε το δεξί του πόδι με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει το ματς. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι μπροστά στο σκορ και με μία επίθεση του Τσούπκοβιτς και ένα άσο του Κόστα πήρε το πρώτο σετ με 25-21.

Με το Σακόγλου σε ρόλο διαγώνιου για τον ΠΑΟΚ οι παίκτες του Μπόσκαν κατάφεραν να προηγηθούν με 8-4 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Το +4 των ερυθρόλευκων διατηρήθηκε μέχρι και το 8-12 όταν ο ΠΑΟΚ με δύο συνεχόμενα λάθη του Αγκάμεζ μείωσε στους δύο. Ο Ολυμπιακός ωστόσο, δεν έχασε σε κανένα σημείο τον έλεγχο του ματς και στο τέλος με ένα μπλοκ του Αγκάμεζ στον Σωτηρίου και μία επίθεση άουτ του Σωτηρίου ( όπως φάνηκε από το ριπλέι η μπάλα ήταν μέσα) διαμορφώθηκε το 25-21.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και με επιθετικά όπλα τους Ντάντε, Σαφράνοβιτς και Σωτηρίου κατάφερε να είναι μπροστά μέχρι και το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ έχοντας προβάδισμα τεσσάρων πόντων.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-3

Τα σετ: 21-25, 21-25, 26-28

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News