default-image

Ένα τρόπαιο που λείπει από τον Ηρόδοτο...

Ποδόσφαιρο
Ένα τρόπαιο που λείπει από τον Ηρόδοτο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τοπικό ποδόσφαιρο είχε πολλά χρόνια να δει τέτοια ομάδα όπως τον φετινό Ηρόδοτο. Σαρωτική στα πάντα, ασταμάτητη απέναντι σε κάθε αντίπαλο, εντυπωσιακή σε όλες τις διοργανώσεις!

Γράφει ο Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Φαίνεται ότι το περσινό πάθημα έκανε καλό στον Ηρόδοτο. Θυμίζουμε ότι έχοντας υποβιβαστεί από την Γ' Εθνική, είχε τεθεί ως στόχος η άμεση επάνοδος αλλά έχασε το πρωτάθλημα από τον ΠΟΑ και μάλιστα χωρίς την ευκαιρία των Play Off. Το Κύπελλο ΕΠΣΗ που κατακτήθηκε δεν ήταν ικανό να επαναφέρει τα χαμόγελα σε μια χρονιά που είχε πάει χαμένη.

Στη Νέα Αλικαρνασσό βρήκαν τη δύναμη το περασμένο καλοκαίρι να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να χτίσουν από την αρχή μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, όπως επιτάσσει η βαριά κυανόλευκη φανέλα.

Άλλαξαν τα πάντα! Διοίκηση, προπονητής, παίκτες αλλά προπάντων άλλαξε η νοοτροπία! Γνώριζαν ότι μπροστά τους θα έχουν ένα πραγματικό μαραθώνιο και είναι αλήθεια ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν δώσει μέχρι στιγμής περισσότερους από 40 επίσημους αγώνες κι έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους.

Δεν είναι εύκολο η ομάδα να πετά από νίκη σε νίκη σε κάθε ματς. Μάλιστα παρόλο που είχε εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, ουδέποτε χαλάρωσε αλλά το αντίθετο: Παρουσιάζεται άκρως αποτελεσματική και έτοιμη να κατατροπώσει κάθε αντίπαλο. Πήρε λοιπόν το Κύπελλο, πήρε το πρωτάθλημα, πήρε τον άτυπο τίτλο του Κυπελλούχου Κρήτης και απομένει ακόμα μια σπουδαία διάκριση, σε πανελλήνιο επίπεδο αυτή τη φορά. Το Κύπελλο Ερασιτεχνών!

Η μέχρι τώρα πορεία του Ηροδότου στη διοργάνωση είναι εξαιρετική, έχοντας βέβαια και ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Ότι τόσο τον τελικό Κρήτης με τον ΟΦΙ, όσο και τον προημιτελικό με τη Λευκίμμη, τους έδωσε στη Νέα Αλικαρνασσό, όπως θα γίνει και με τον ημιτελικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Η κληρωτίδα χαμογέλασε στον Ηρόδοτο σε αυτό το κομμάτι, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι η έδρα αποτελεί την μεγάλη δύναμη των «κυανόλευκων».

Εκεί που έφτασαν είναι σίγουρο ότι στον Ηρόδοτο θα τα δώσουν όλα για να προσπεράσουν και το επόμενο εμπόδιο και να φτάσουν στον τελικό, θέλοντας να γράψουν ιστορία και να προσθέσουν ένα τρόπαιο που λείπει από την πλούσια τροπαιοθήκη τους…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News