default-image

Λιποθύμησε στον πάγκο του Εργοτέλη ο Σαρρής

Μπάσκετ
Λιποθύμησε στον πάγκο του Εργοτέλη ο Σαρρής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα του Εργοτέλη με  το Μαρούσι στο Λίντο ο Οδυσσέας Σαρρής αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε στον πάγκο της ομάδας του.

Το γεγονός  προκάλεσε την ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο και διακομισθεί ο παίκτης στο νοσοκομείο  . Όπως διαπιστώθηκε μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης, είναι καλά στην υγεία του όμως του συστήθηκε ξεκούραση.

Από τη μία ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε πριν τον αγώνα από την άλλη οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω της στρατιωτικής του θητείας, επιβάρυναν την κατάσταση του και προκάλεσαν το συμβάν που προκάλεσε αναστάτωση στο Λίντο. Τέλος καλό όλα καλά όμως...

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, την ήττα με 98-82 γνώρισε  ο Εργοτέλης στο Λίντο από το Μαρούσι, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική της Β΄ μπάσκετ και η ομάδα αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία.

 Παρότι οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν καλά με προβάδισμα 11-5  στο 3΄ στη συνέχεια το Μαρούσι ανέβασε την απόδοση του, βρήκε λύσεις, επέβαλε το ρυθμό του και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενο με 49-31.  Η όποια προσπάθεια από πλευράς Εργοτέλη στη συνέχεια να προσεγγίσει το σκορ, δεν απέδωσε σε ικανοποιητικό βαθμό και η ήττα η φυσική εξέλιξη της ροής του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 21-28, 31-49 (ημίχ.), 57-69, 82-98.

Εργοτέλης: (Γ. Μακράκης): Ξενάκης, Καρακωνσταντάκης 18 (3), Σταράκης 9 (1), Βερτούδος 2, Χουχούμης 23 (3), Πετροσιάν, Χασάπης 10 (2), Μανιαδής 3 (1), Σκανδαλάκης 2, Γαλανάκης, Σαρρής 3 (1), Καραλής 12 .

Μαρούσι (Κ. Κεραμιδάς): Σεργιένκο, Στασινός 4, Ξυδάς, Χρονόπουλος 23 (3), Μπαλάφας 5 (1), Κανέλλης 6 (1), Στούκας 5 (1), Σόλωνος 12, Σουρλής 24 (7), Παπαγεωργόπουλος 16, Καπετάνιος 3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News