Αθλητισμός

Αντίστροφη μέτρηση για τα 26α Καζαντζάκεια

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα 26α Καζαντζάκεια...

Πρόκειται βέβαια για τους διεθνείς Ποδηλατικούς Αγώνες οι οποίοι φέτος διεξάγονται από 5 έως 7 Μαΐου 2017 με την συμμετοχή 26 ομάδων από όλη την Ελλάδα ενώ θα πάρουν μέρος ατομικά αθλητές κατηγοριών master και open που δηλώνουν συμμετοχή την ημέρα των αγώνων. Σε συνέντευξη Τύπου  στην Περιφέρεια Κρήτης μίλησαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης και ο πρόεδρος του ΠΟΗ Κάστρο Νώντας Σαρρής και αναφέρθηκαν στους αγώνες παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή ποδηλασίας Στέλιου Κεφαλάκη και των μελών της διοίκησης του ΠΟΗ  Κάστρο Γιάννη Παπαδάκη και Ειρήνης Βασιλάκη.

Οι ποδηλατικοί αγώνες στηρίζονται  από:  Δήμο Ηρακλείου-ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Δήμο Μυλοποτάμου, Ανωγείων, Αρχανών-Αστερουσίων, Μινώα-Πεδιάδος, Αγ. Νικολάου Δ.Δ. Νεάπολης, τον ΠΑΟΔΑΝ, τους πολιτιστικούς συλλόγους των οικισμών που διέρχονται οι αγώνες, την τροχαία Ηρακλείου, Α.Τ. Γεροποτάμου και τροχαία Αγ. Νικολάου, τέλος τις εθελοντικές οργανώσεις Σαμαρείτες Ηρακλείου και «Φίλιος Ζεύς» Αρχανών καθώς και του Μουσείο Ν. Καζαντζάκη.  

                         Οι δηλώσεις

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης σχολίασε:

"Συγχαίρουμε τον ΠΟΗ Κάστρο που για 26η χρονιά με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιούνται τα «Καζαντζάκεια 2017», ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να απολαύσουν τη χαρά και τη μαγεία που προσφέρει η ποδηλασία απολαμβάνοντας παράλληλα το μαγευτικό τοπίο του νησιού μέσω των διαδρομών, την φιλοξενία των Κρητικών, προβάλλοντας παράλληλα και το τουριστικό προϊόν του νησιού μας."

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ-και αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδηλασίας  Νώντας Σαρρής είπε:

«Ευχαριστούμε και την Περιφέρεια Κρήτης για την σημαντική στήριξη στη διοργάνωση των αγώνων, έχουμε συνολικά 174 συμμετοχές. Οι αγώνες αποτελούν κριτήριο για την εθνική ομάδα στις κατηγορίες ανδρών, εφήβων και παίδων. Το ποδήλατο είναι μέσο διάδοσης του πολιτισμού και μάλιστα με την Περιφέρεια Κρήτης είμαστε σχεδόν έτοιμοι να ιδρύσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων του Ποδηλάτου.  Οι αγώνες είναι διεθνείς καθώς θα συμμετέχουν και δυο ομάδες από την Σερβία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια