default-image

Εργοτέλης: Δεν παίρνουμε εισιτήρια, να προσέξει η Κηφισιά!

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Δεν παίρνουμε εισιτήρια, να προσέξει η Κηφισιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επίσημη ανακοίνωση ο Εργοτέλης ενημερώνει σήμερα και μάλιστα με ειδική τοποθέτηση, πως δε θα προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής στην Κηφισιά...

"O Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους του και τα αρμόδια όργανα ότι δεν πρόκειται να προμηθευτεί εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ. Θα περιοριστούμε στις 15 προσκλήσεις που δικαιούμαστε στο χώρο των «επισήμων» για τα μέλη της διοίκησης και τα στελέχη της ομάδας μας.

Καλούμε τους φιλάθλους μας, εντός και εκτός Κρήτης, να μην παρευρεθούν στον αγώνα ούτε μεμονωμένα, προκειμένου να προστατέψουν την ομάδα μας από τυχόν προσχεδιασμένα επεισόδια με στόχο τη διακοπή του αγώνα και την τιμωρία της ομάδας μας.

Καλούμε την ομάδα της Κηφισιάς, γνωστή για την εντιμότητα και το ήθος της, ως γηπεδούχος και συνεπώς συνυπεύθυνης για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι μας στο γήπεδο, να διαθέσει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων και γενικά να ελέγξει τη διάθεση τους κατά το δυνατόν, προκειμένου να αποφευχθεί η μαζική είσοδος στο γήπεδο «φιλάθλων» τρίτης ομάδας, οι οποίοι  ενδεχομένως να προσποιηθούν ότι είναι φίλαθλοι του Εργοτέλη.

Καλούμε κυρίως την Ελληνική Αστυνομία αλλά και την ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων καθώς και η ομαλή διεξαγωγή και λήξη του αγώνα.

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας, αλλά ελπίζουμε ότι τόσο η γηπεδούχος ομάδα όσο και οι αρμόδιες αρχές, στις οποίες έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, θα πράξουν τα δέοντα ώστε τελικά να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News