default-image

Ο Ρονάλντο διέλυσε με χατ-τρικ την Ατλέτικο!

Ποδόσφαιρο
Ο Ρονάλντο διέλυσε με χατ-τρικ την Ατλέτικο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο! Είναι ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έχει πάρει από το χέρι την δική του βασίλισσα, την Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου για δεύτερη φορά να την βάλει στο θρόνο του Champions League.

Στον αποψινό πρώτο ημιτελικό με δικό του χατ-τρικ η Ρεάλ επικράτησε με 3-0 της συμπολίτισσας Ατλέτικο και ουσιαστικά μπορεί από τώρα να ονειρεύεται τον τελικό στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ…

Η Ρεάλ ξεκίνησε αρκετά δυναμικά τον ημιτελικό, έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα στο 4' με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έχασε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο 7', με τον Καρβαχάλ να κάνει εντυπωσιακά το "ένα-δύο" με τον Ίσκο, να πλασάρει από κοντά αλλά τον Όμπλακ να αποκρούει.

Στο 10ο λεπτό όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με κοντινή κεφαλιά, έπειτα απ'την σέντρα του Καζεμίρο από δεξιά. Στην πρώτη σέντρα του Σέρχιο Ράμος, ο Πορτογάλος ήταν οφ-σάιντ, αλλά η μπάλα δεν έφτασε σε αυτόν, για να ακολουθήσει η δεύτερη σέντρα του Καζεμίρο με τον CR7 να καλύπτεται και να πετυχαίνει το 10 γκολ του σε ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Ήταν κυρίαρχος η Ρεάλ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τελείωσε ιδανικά για αυτήν, καθώς στο 45' τραυματίστηκε ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στο 46' πέρασε στην θέση του ο Νάτσο.

Πιο προσεκτική στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ, η Ατλέτικο δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει και στο 57' ο Σιμεόνε πέρασε στο ματς τον Φερνάντο Τόρες αντί του Γκριεζμάν, ενώ έκανε λίγο πιο επιθετικό το κέντρο του, με τον Γκαϊτάν να αντικαθιστά τον Σαούλ Νίγκεθ (πήγε κεντρικά ο Κόκε δίπλα στον Γκάμπι).

Ο Ίσκο ήταν αυτός που έτρεξε περισσότερο, κουράστηκε αρκετά και επειδή έπαιζε απ'το πρώτο ημίχρονο με κίτρινη κάρτα, ο Ζινεντίν Ζιντάν τον αντικατέστησε στο 68' με τον Μάρκο Ασένσιο.

Η Ρεάλ έδειχνε να... κάθεται σε αυτό το 1-0, να βολεύεται σε αυτό το αποτέλεσμα. Περίμενε όμως υπομονετικά να την κατάλληλη στιγμή για να "χτυπήσει" και το έκανε στο 73', με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει ξανά για το 2-0.

Ο Καρίμ Μπενζεμά με εξαιρετική τοποθέτηση σώματος κράτησε πίσω του τον Ντιέγκο Γκοντίν, έχοντας πλατη το τέρμα και έδωσε πάσα στον Ρονάλντο, αυτός κέρδισε την κόντρα από τον Φιλίπε Λουίς, η μπάλα πήρε ύψος και στην κίνηση έπιασε ένα τρομερό σουτ και "εκτέλεσε" τον Όμπλακ.

Ο Πορτογάλος συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 85', όταν έπειτα από προσπάθεια του Λούκας Βάθκεθ από δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, με την άμυνα της Ατλέτικο να μην θυμίζει την κλασική της άμυνα τα τελευταία χρόνια.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ (46' Καρβαχάλ), Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (68' Μάρκο Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Λούκας Βάθκεθ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Λούκας Ερνάντεθ, Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ (58' Γκαϊτάν), Κόκε, Καράσκο (68' Κορέα), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (57' Τόρες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News