default-image

"Τύλισος, Τύλισος, μινωική ομάδα..." στη Μικτή Ζώνη!

Ποδόσφαιρο
"Τύλισος, Τύλισος, μινωική ομάδα..." στη Μικτή Ζώνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η "Μικτή Ζώνη" ξεκίνησε τα αφιερώματα από την Πρωτομαγιά, στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ με την εντυπωσιακή εμφάνιση της Τυλίσου, πρωταθλήτριας στην Α2, στα πλατό.

Με την όμορφη αισθητικά μουσική του ύμνου της ομάδας τους, που αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής "Τύλισος, Τύλισος, μινωική ομάδα..." να γοητεύει και το οικογενειακό κλίμα να αναδεικνύεται μέσα από το χιούμορ και τις ευχάριστες απαντήσεις, παράγοντες, προπονητής και ποδοσφαιριστές, αποκάλυψαν το μυστικό της επιτυχίας.

Η Τύλισος ενώ δεν είχε αυτοσκοπό το πρωτάθλημα, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο της στα πρωτθλήματα της ΕΠΣΗ και επέσστρεψε στην Α1 μετά εννέα χρόνια αισθητής απουσίας.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης που είναι ο ηγέτης του συγκροτήματος, ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καλλέργης γνωστός καλλιτέχνης και  ο προπονητής Γιώργος Φιολιτάκης που καθοδηγεί την ομάδα όλα τα χρόνια σε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο (περνώντας και από την ιδιότητα του γενικού αρχηγού), εγγυήθηκαν με τα λόγια τους, μια ακόμη καλύτερη ημέρα στο σύλλογο τους και ανήγγειλαν την επαναλειτουργία των Ακαδημιών της!

Στην εκποπή έδωσαν το παρόν και μίλησαν οι ποδοσφαιριστές της ανόδου: Μανιώρος, Τριανταφυλλάκης, Ρεμιγιάκης, Μανιαδάκης, Παγκαλάκης, Μακατουνάκης Μύρ., Μακατουνάκης Μαν., Μακαρώνας, Αποδουλιανάκης, Μανιούδης, Πλευριτάκης

Στη φωτογραφία, μια αναμνηστική πόζα από την εκπομπή Μικτή Ζώνη με τους πρωταθλητές της Τυλίσου!

ΥΜΝΟΣ ΤΥΛΙΣΟΥ

Η αθλητική εκπομπή της Δευτέρας στην Κρήτη TV, θα συνεχίσει την προβολή των ανθρώπων (παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών) που εργάζονται με μεγάλο ζήλο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, προσφέροντας στο ίδιο το άθλημα και στις κοινωνίες που απηχούν. Κατά τεκμήριο και σε σχέση με πολλά που βλέπουμε στα εθνικά πρωταθλήματα, αν λάβουμε υπόψη και τις επιδόσεις των τμημάτων υποδομών, στο Ηράκλειο γίνεται πολύ καλή δουλειά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News