default-image

Πλατανιάς: "Ξέρετε την αλήθεια, πείτε τη"

Ποδόσφαιρο
Πλατανιάς: "Ξέρετε την αλήθεια, πείτε τη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλιμάκιο της αθλητικής βίας βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (2/5) στα Χανιά και παίρνει κατάθεση από όλα τα μέλη της ΠΑΕ Πλατανιάς που είχαν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", την 1η Απριλίου.

Η γραμμή της διοίκησης προς τα μέλη της ήταν σαφής: "Γνωρίζετε την αλήθεια. Πηγαίνετε και πείτε τη...". Την Τρίτη (2/5) κατέθεσε όλο το προπονητικό επιτελείο. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη (3/5) ή ακόμα και την Πέμπτη (4/5).

Δεν θα καταθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης, ο οποίος δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα. Αυτή η κατάσταση δεδομένα έχει επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα (οι Χανιώτες τερμάτισαν στην 7η θέση).

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της προπηλακίστηκε στο Φάληρο και έκανε λόγο για κλίμα εφοβισμού. Ο ποδοσφαιριστής της Χρήστος Καρυπίδης υποστήριξε ότι στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν "πρωτοφανή πράγματα", ενώ υπήρξαν και παίκτες, όπως ο Μανούσος και ο Μπανανά, που δεν είχαν την ίδια άποψη.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, που δεδομένα αποχωρεί από τον Πλατανιά, προχώρησε σε ένορκη κατάθεση στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, περί επίθεσης στο "Γ. Καραϊσκάκης", με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει ότι η κίνησή του αυτή ήταν "καθ' υπόδειξη του ΠΑΟΚ", παραθέτοντας μάλιστα ηχητικό ντοκουμέντο από συνέντευξη του παίκτη στις 20 Απριλίου, όπου ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνιζε: "δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα εγώ για να πω τι έχει γίνει ακριβώς. Εγώ δεν μπήκα έκατσα στο ημίχρονο μέσα στο γήπεδο, γι' αυτό δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει".

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στους Πειραιώτες με ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "η ομερτά που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να επιβάλουν έσπασε".

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News