default-image

Φιλανθρωπικός αγώνας "ΣτηρίΖΩ" στην Κίσσαμο

Ποδόσφαιρο
Φιλανθρωπικός αγώνας "ΣτηρίΖΩ" στην Κίσσαμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ξεχωριστός φιλικός αγώνας με φιλανθρωπικό σκοπό έγινε το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Το "ΣτηρίΖΩ" διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά, από τον Δήμο Κισσάμου, τη Νεολαία Κισάμου (ΝΕ.ΚΙ.), την Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ., με την υποστήριξη του συλλόγου φίλων Εθνικής Ελλάδος "Γαλανόλευκος Φάρος". Η διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδά της διατέθηκαν στο Ειδικό Σχολείο Γραμβούσας Κισάμου.

Η διοργάνωση ξεκίνησε, νωρίς το μεσημέρι, με τον αγώνα "Fun Run" στους δρόμους της Κισάμου (με τερματισμό στο στάδιο Κισσάμου), όπου συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι και φυσικά, το απόλαυσαν.

Το κυρίως "μενού" έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, με τους παλαίμαχους της Κισάμου να αντιμετωπίζουν την ομάδα του Γαλανόλευκου Φάρου, σε ένα παιχνίδι που προσέφερε συγκινήσεις, θέαμα αλλά και "ευθυμία" στον κόσμο που το παρακολούθησε.  Για την ιστορία, η ομάδα του Γαλανόλευκου Φάρου επικράτησε με 2-1.

Φέτος, η διοργάνωση πήρε ιδιαίτερο "χρώμα", αφού τη λάμπρυναν με την παρουσία τους τρεις σπουδαίοι τερματοφύλακες του παρελθόντος. Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο πρώην διεθνής γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης και ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ (Κυπελλούχος Ελλάδος το 1987), Μύρωνας Σηφάκης.

Στο ημίχρονο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες από τους διοργανωτές στους Βασίλη Κωνσταντίνου, Παναγιώτη Κελεσίδη, Μύρωνα Σηφάκη, στον πρώην παίκτη του Κισσαμικού και νυν πρωταθλητή τριάθλου (Ironman), Κώστα Βαρουχάκη, αλλά και στην οικογένεια του Θανάση Σγουρομάλλη, στη μνήμη του οποίου αφιερώθηκε η συγκεκριμένη διοργάνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News